سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زنجان/

اختصاص 3 هزار و 500 هکتار زمین برای توسعه چوب استان زنجان

در حال حاضر 3 هزار و 500 هکتار زمین برای توسعه چوب استان زنجان اختصاص یافته است.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران مرکز زنجان مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، توسعه زراعت چوب را یکی از موفقیتهای دولت در ارتقای بهره‌وری در حوزه منابع‌طبیعی در استان عنوان کرد و گفت:یکی از مواردی که باعث کاهش فشار بر منابع جنگل می‌شود، توسعه زراعت چوب و استفاده از این محصولات در آن مناطق است.

اسکندری به نقش زمین در توسعه استان اشاره کرد وافزود: برای رشد در صنعت، خدمات و کشاورزی نیاز به زمین است که قبل از دولت نهم، 4 هزار هکتار اراضی به این امر اختصاص یافته است، اما در 7 سال گذشته این رقم به 30 هزار هکتار افزایش یافته است.

وی ضریب حفاظتی اراضی ملی در سالهای گذشته را 35 درصد دانست و تصریح کرد: این رقم در دولتهای نهم و دهم به 45 درصد ارتقا پیدا کرده است.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به توسعه طرح‌های پخش سیلاب و ضرورت توجه به آن، خاطر نشان کرد: طرحهای مرتبط 2 کارکرد عمده دارد که یکی از آن‌ها جلوگیری از سیلابی شدن روان‌آبها و دیگری نفوذ آب بر سفره‌های زیرزمینی است که در همین رابطه در 21 هزار 313 هکتار از اراضی استان طرحهای پخش سیلاب به مرحله اجرا درآمده است./س

برچسب ها: زمین ، توسعه ، چوب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.