به گزارش
سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران ، "هاآرتص"؛ نويسنده اين مقاله معتقد است؛ مقامات رژيم صهيونيستي بخصوص بنيامين نتانياهو نخست وزير اين رژيم كه در اداره امور داخلي رژيم از جمله مسائل اقتصادي و اجتماعي دچار مشكل شده، براي آنكه جلوي اعتراضات گسترده مردم را بگيرد، از "تهديدات" ايران صحبت مي كند و سعي دارد با دشمن نشان دادن ايران، معترضان را به اتحاد و هم پيماني با دولت وادارد.
در اين مقاله آمده است؛ نفرت، هميشه نيروي متحد كننده و نيرويي است كه رژيم ها را تقويت مي كند. هيچ چيز مانند يك دشمن خارجي نمي تواند تنش هاي داخلي را خاموش كند. انتخاب يك دشمن به مراتب مهمتر از انتخاب يك دولت است. اسرائيل به ايران نياز دارد. اسرائيل به شدت به ايران محتاج است. اگر ايران نبود، اسرائيل مجبور بود آن را به وجود آورد.
تنفر و ترس هميشه مكانيسم هاي موثر كنترل بوده اند، بخصوص براي دولت هاي دست راستي (افراطي).
لفاظي هاي خشمگينانه نتانياهو او را قادر مي سازد به هولوكاست متوسل شود و حواس مردم را از مشكلات واقعي شان، از آشفتگي هاي اقتصادي و افزايش غير قابل تحمل هزينه هاي زندگي، كاهش شديد خدمات عمومي و هزينه هاي هنگفت براي شهرك نشينان و حزب هارديم، پرت كند.
تهديدات ايران چرخ هاي دولت نتانياهو را روغنكاري مي كند. ابرهاي جنگي كه توسط باراك و نتانياهو به وجود آمده و از زمستان سال گذشته فضاي ما را آلوده كرده است، در فرونشاندن اعتراضات گسترده اجتماعي كه تهديد جدي براي دولت به وجود آورده بود، موفق عمل كرده است.
با مطرح شدن موشك هاي ايران، تقاضا براي مسكن ارزان قيمت، عدالت اجتماعي و خدمات عمومي مناسب و كارآمد، به كنار رفت. گفتگوها و بحث هاي نادر مدني، بار ديگر به گفتمان جنگ طلبانه تغيير كرد.