دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، افزود: چرخ کردن گوشت آدابی دارد که خیلی از رستوران ها رعایت نمی کنند چرا كه آن چرخ گوشت باید دائم تمیز شود و ذرات گوشت به دستگاه می ماند و میکروبی که در داخل آن مانده امکان تکثیرش بسیار بالا است.
وی افزود: حتماً کباب کوبیده ای که در این رستوران ها وجود دارد مشکل دار است مگر این که کاملاً مغز پخت شود و از شرایط بهداشتی محیط آن کاملاً مطمئن باشیم.
کیمیاگر تصریح کرد: بهتر است کباب کوبیده و فرآورده های گوشتی چرخ شده مثل همبرگر را برای وقت های دیگر بگذاریم و در سفر از گوشت های تکه ای استفاده کنیم البته باز هم به شرطی كه کاملاً مغز پخت شده باشد./عط