سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پايگاه آمريكايي نشنال‌ اينترست

آرمان‌هاي امام خميني لحظه‌اي فراموش نشده است/جوهره پيام بنيان گذار انقلاب ايران عامل ايجاد نظم نوين جهاني

پايگاه تحليلي نشنال‌اينترست در گزارشي، به آرمان‌ها و ايدئولوژي امام خميني(ره) پرداخته و اذعان مي‌كند با وجود اينكه تمام انقلاب‌ها بعد از مدتي آرمان‌هاي رهبران خود را فراموش مي‌كنند، اما مردم و مسئولان ايران بخصوص در سياست خاجي خود لحظه‌اي از آرمان‌هاي امام منحرف نشده و هويت انقلابي خويش را حفظ كرده‌اند.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران؛ پايگاه آمريكايي نشنال اينترست در گزارشي جامع به آرمان‌ها و ايدئولوژي اسلامي امام خميني(ره) پرداخته و اذعان مي‌كند، انقلاب اسلامي ايران نه تنها مانند انقلاب‌هاي ديگر از قبيل چين و ويتنام از آرمان‌ها و اهداف خود بخصوص در بخش سياست‌ خارجي عقب نكشيده بلكه همواره از ايدئلوژي‌هايي پيروي مي‌كند كه امام خميني در اوايل انقلاب اسلامي به عنوان نقشه راه كشور ترسيم نمودند.

ري‌تيكي، "كارشناس خليج فارس، ايران و سياست خارجي ايالات متحده"، مقاله خود را اين‌گونه آغاز مي‌كند كه با گذشت سه دهه پس از پيروزي انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني، ايران و مسئولان اين كشور هم‌چنان به آرمان‌هاي بنيان گذار انقلاب خود متعهد هستند.

اين كارشناس آمريكايي، انقلاب‌هاي ديگر مانند چين و ويتنام را مثال مي‌زند كه با گذشت تنها چند سال پس از فوت رهبران انقلابي خود، در نهايت از سياست ايدئولوژيك انقلاب خود دست كشيده‌اند، اما رهبران ايران به جهان بيني آيت الله خميني متعهد مانده‌اند.

تيكي مقاومت ايدئولوژي اسلامي ايران را در سياست خارجي اين كشور ديده و بيان مي‌كند: گر چه افكار مائو (رهبر چين) ديگر در سياست خاري كنوني چين جايي نداشته و اهداف نه‌هو‌چي‌مين (رهبر ويتنام) به فراموشي سپرده شده است، اما رهبري ايران به خط مشي‌هايي كه عمدتا امام خميني، آن ها را تعيين كرده پايبند هستند.


نشنال اينترست در ادامه مقاله خود سوالي را مطرح مي‌كند مبني بر اينكه بسياري از كشورها بعد از گذشت زمان اندكي از انقلاب معيارها و آرمان‌هاي خود را فراموش مي‌كنند، چگونه است كه ايران هنوز بر ايدئولوژي خود پافشاري دارد؟

كارشناس مسائل سياسي خاور ميانه پاسخ اين سوال را در مذهب جستجو مي‌كند. وي با اشاره به اينكه انقلاب ايران با ديگر انقلاب‌هاي جهان متفاوت است، مذهب را عامل اصلي پايداري ايران و مسئولان ايران مي‌داند. ايران مردمي مذهبي دارد كه خود را وقف دين و آرمان‌هاي اسلامي كرده‌اند و به همين دليل است كه نه تنها آرمان‌هاي امام از بين نرفته‌اند بلكه هر روز در سياست‌هاي خارجي ايران تبلور پيدا مي‌كنند.

ري‌تيكي با اذعان به اين مسئله كه ايدئولوژي امام خميني(ره)، چالشي بزرگ در برابر نظام بين‌المللي قرار داده است، جوهره پيام ايشان را براي جهانيان ايجاد نظمي نويني مي‌داند كه نه تنها در ايران بلكه در سطح بين الملل گسترش خواهد يافت.  

اين پايگاه آمريكايي جهان را در ديدگاه امام خميني(ره) به دو قطب تقسيم كرده و عنوان مي‌كند: كشورهايي كه پيرو نظام امپرياليسم غرب بوده و از فرهنگ غرب تبعيت مي‌كنند و در طرف ديگر ايران قرار دارد كه هدف آن، ايجاد نظامي نوين بر پايه‌ احكام الهي است.

در ادامه گزارش به مشكلاتي كه نظام اسلامي در طي 30 سال مقاومت روبرو بوده است اشاره شده و آمده است: قبل از انقلاب اسلامي ايران مسلمانان جهان وحدت نداشتند، ديكتاتورهاي منطقه در حال حكمراني بودند و جامعه به سمت فرهنگ غرب متمايل شده بود و بعد از انقلاب نيز حضور منافقين در داخل و 8 سال جنگ تحميلي طاقت‌فرسا، ترور مسئولان بلندپايه كشوري و مسئله هسته‌اي، نظام اسلامي را به رهبري آيت‌آلله خامنه‌اي مانند كوهي ستبر در راه آرمان‌هاي خود استوار كرده است. 

اين پايگاه تحليلي آمريكايي در انتهاي گزارش خود پايبندي و استواري مردم و مسئولان ايران در راه آرمان‌هاي امام راحل را ستوده و اين امر را باعث سردرگمي سياست‌گذاران غربي دانسته و اذعان مي‌كند كه جمهوري اسلامي با وجود تمام فشارها هويت انقلابي خويش را حفظ كرده است.


 

 

برچسب ها: امام ، ایران ، آرمان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.