به
گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ؛ ثمره این گیاه کوچک در سفرههای بیشتر مردم مورد
استفاده قرار میگیرد.
زرشکپلو ، مربای زرشک، سس
زرشک، کیک زرشک، ترشی زرشک و حتی آب زرشک، از محصولاتی است که بخاطر طعم و مزه طرفداران بسیاری دارد.
علاوه بر خواص تغذیه ای، از رنگدانههای موجود در چوب و پوست گیاه زرشک برای رنگ کردن چرم و پشم نیز استفاده میشود.
بعضی از پزشکان سنتی در ایران نیز زرشک را به عنوان رفع بوی بدخلط سینه میشناختند و در درمان بیماریهای لثه، درد دندان و بعضی بیماریهای چشمی از آن استفاده میکردند.
از زرشک برای درمان بیماریهای آرتریت،
مشکلات صفراوی، اسهال، کاهش تب، و مشکلات قلبی، کبدی، بواسیر و تبخال نیز استفاده
میشود.
وجود اسیدهای عالی فراوان در این میوه که سبب مزه ترش آن می شود می تواند
در جذب آهن در بدن نقش بسزایی داشته باشد.
زرشک در درمان دیابت و چاقی، سنگ کلیه
و پیشگیری از سرماخوردگی هم استفاده می شود /س