به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان، عبدالله مهدیقلی شامگاه چهارشنبه در آیین افتتاحیه اداره کل فناوری، اطلاعات و ارتباطات در زاهدان اظهار داشت: وجود اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات در این استان جزو زیرساختهایی بود که باید انجام میشد.
وی افزود: در برنامه پنجم توسعه باید 60 درصد مردم از نعمت تلفن ثابت و همراه بهرهمند شوند.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور استانهای وزارت فناوری، اطلاعات و ارتباطات بیان کرد: دسترسی ارتباطی و اینترنت برای روستاهای بالای 20 خانوار باید به صورت جدی انجام شود.
مهدیقلی ادامه داد: در افق سند چشم انداز 1404 پیشبینی شده که ایران باید در سطح منطقه رتبه نخست فناوری اطلاعات را کسب کند.
وی اضافه کرد: حمایت از تولید ملی و عرضه کنندگان خدمات آیسیتی در برنامه پنجم در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور استانهای وزارت فناوری، اطلاعات و ارتباطات گفت: در بین شرکتهای خدمات اینترنتی در کشور و این استان باید فضای رقابتی وجود داشته باشد.
مهدیقلی تصریح کرد: باید اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات در تمام کارگروهها نقش و جایگاه ویژهای داشته باشد.
وی افزود: مدیریت زمان و پیشگیری از حوادث از جمله اهداف جامعه اطلاعاتی است و موفقیت این اداره کل حمایت تمام ادارات را میطلبد و اگر باورهای مدیران اجرایی و مسئولان نباشد این اداره کل در رسیدن به اهداف خود ناکام میماند.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور استانهای وزارت فناوری، اطلاعات و ارتباطات بیان کرد: اهداف جامعه الکترونیکی به هم وصلکردن روستاها، دانشگاهها، حوزههای علمیه، مدارس و مراکز فرهنگی، پست و تمام ادارات دولتی است.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی هم در ادامه مراسم گفت: بحث فناوری اطلاعات و فراهمکردن زیرساختهای آن در جامعه بشری لازم و ضروری است به طوریکه مجمع نمایندگان استان پس از تشکیل، افتتاح اداره کل فناوری و اطلاعات را از مسئولان مربوطه خواستار شد که پس از پیگیریهای لازم امروز شاهد افتتاح آن هستیم.
ناصر کاشانی افزود: توسعه پایدار در استان با فناوری پیشرفته اطلاعات که امروز حرف اول را در دنیا میزند، محقق میشود و اگر زیرساختهای آن صورت نگیرد شاهد هیچ پیشرفتی نخواهیم بود.
وی بیان کرد: تمام کشورهای پیشرفته در این زمینه به این فناوری دست پیدا کردهاند زیرا دنیا بدون ارتباطات معنا ندارد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار سیستانوبلوچستان هم اظهار داشت: کمبود پهنای باند از مهمترین مشکلات فناوری اطلاعات و ارتباطات در این استان است.
حامدعلی مبارکی گفت: سرعت اینترنت در این استان کم بوده و این روند اقدامات اداری را با توجه به دولت الکترونیک کند کرده است.
وی افزود: توسعه زیرساختهای اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات در این استان لازم و ضروری است و متاسفانه تلفن همراه در بعضی از جادههای استان پوششدهی کامل را ندارد.
معاون استاندار سیستانوبلوچستان تصریح کرد: مسئولان مربوطه تلاش کنند قبل از برنامه پنجم توسعه تمام روستاهای سیستانوبلوچستان بتوانند از تلفن همراه استفاده کنند.
در ادامه محمود طاهری با حکم معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات استان سیستان و بلوچستان منصوب شد./س