سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

نکاتی برای بهتر ظرف شستن

شستن ظرف ها این روزها شاید با ماشین های مخصوص باشد اما خانه های بسیاری هستند که هنوز از این وسایل استفاده نمی کنند و باید طریقه درست شستن ظرف را بدانند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، چنانچه ظروف شما جرم چربي گرفته اند و شستشو را با دست انجام مي دهيد، کافيست با توجه به جنس ظروف مختلف به توصيه هاي زير عمل کنيد:
ابتدا سينک را از آب پر کنيد، نصف فنجان جوش شيرين معمولي به آن بيفزاييد و ظروف را در آن قرار دهيد. خواهيد ديد که جرم چربي را کاملا مي برد. افزودن سرکه به آب داخل سينک نيز نتيجه خوبي دارد، زيرا سرکه در از بين بردن لکه هاي چرب بعنوان يک برنده ملايم عمل مي کند و در ضمن، اثر ضدعفوني کنندگي نيز دارد.
همچنين بهتر است شستشو را از ظروف تميز تر آغاز کنيد و با ظروف کثيف و چرب خاتمه دهيد. به اين ترتيب، لازم نيست آب سينک ظرف شويي را چند بار عوض کنيد.
- مايع ظرفشويي: ته مانده هاي صابون را جمع کنيد و آنها را در يک قوطي رنده کنيد. سپس يک يا دو قاشق سوپخوري جوش شيرين و آبجوش به آن بيفزاييد. مخلوط را در يک قوطي مايع ظرفشويي خالي کنيد و حالا مايع ظرفشويي خانگي آماده است.

- قابلمه و ظروف پخت وپز: قابلمه يا ظروف پخت وپز کثيف را از آب داغ پر کنيد و نصف فنجان پاک کننده مخصوص ماشين ظرفشويي (مايع يا پودر) به آن بيفزاييد. بگذاريد چند ساعت به همين ترتيب بماند و سپس خوب آبکشي کنيد.
- لکه هاي چاي و قهوه: با استفاده از يک تکه پارچه آغشته به جوش شيرين مي توان اينگونه لکه ها را با اطمينان خاطر از قهوه خوري و فنجان، و حتي چيني هاي مرغوب، پاک کرد.
- ظروفي از جنس روي: بعد از خريدن ظروف رويي، قبل از استفاده مي توانيد داخل ظرف را آب بريزيد، چند قاشق سرکه اضافه کنيد و آن را چند دقيقه روي اجاق قرار دهيد تا بجوشد و بعد آب آن را خالي کرده و از ظرف استفاده کنيد، هرگز سياه نمي شود.

اگر اين ظروف سياه شده، براي تميز کردن آن از سيم ظرف شويي و صابون استفاده کنيد. اگر اين ظروف بر اثر سرخ شدن يا پختن غذا سياه شده، ظرف خالي را روي اجاق قرار دهيد و شعله را روشن کنيد. با اين کار تمام قسمت هاي سياه ظرف بصورت دود از ظرف خارج مي شود و ظرف شما کاملا سفيد مي شود. به شرط اينکه بعد از خاموش کردن اجاق تا قبل از سرد شدن ظرف آب به آن نپاشيد، چون اين کار باعث سوراخ شدن ظرف مي شود.
- تميز کردن ظرفي که در آن غذا سوخته: اگر غذا به ته قابلمه چسبيده، هرگز کارد، قاشق يا کفگير فلزي براي پاک کردن آن بکار نبريد. کافيست آن را از آب گرم پر کنيد و مقداري نمک نيز به آن اضافه کنيد. اگر غذا خيلي محکم به قابلمه چسبيده، مقداري سرکه در آن بريزيد و بجوشانيد تا کاملا پاک شود./س

برچسب ها: شستن ، ظرف ، نکته
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.