سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سنندج/

استفاده از غذاهای نیمه خشک با رطوبت کم در هنگام سفر

یک متخصص تغذیه گفت: در فصل تابستان برای پیشگیری از بروز اختلالات و بیماری های گوارشی، تنفسی و پوستی در طول سفر از غذاهای نیمه خشک با رطوبت کم استفاده کنید

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، امینی با بیان اینکه علت عمده بیماری ها و اختلالات در فصل گرما تغذیه نامناسب  و رعایت نکردن اصول غذایی مناسب است، گفت: با شروع دوره دوم سفر های تابستانی رعایت برخی از نکات ساده بهداشتی می تواند خطر بروز برخی از بیماری های شایع این فصل را به حداقل رساند.
وی افزود: در فصل تابستان برای پیشگیری از بروز اختلالات و بیماری های گوارشی، تنفسی در طول سفر سعی نمایید از غذاهای نیمه خشک با رطوبت کم و یا غذاهای کاملا داغ همچنین مصرف میوه های تازه، انواع کنسرو ها، بستنی پاستوریزه، غذاهای خشک و نان و پنیر می تواند از بروز مشکلات گوارشی و روده ای و برخی دیگر از  بیماری های عفونی در طول سفر جلوگیری کرد./س

برچسب ها: بیماری ، سفر ، خشک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.