به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، امینی با بیان اینکه علت عمده بیماری ها و اختلالات در فصل گرما تغذیه نامناسب و رعایت نکردن اصول غذایی مناسب است، گفت: با شروع دوره دوم سفر های تابستانی رعایت برخی از نکات ساده بهداشتی می تواند خطر بروز برخی از بیماری های شایع این فصل را به حداقل رساند.
وی افزود: در فصل تابستان برای پیشگیری از بروز اختلالات و بیماری های گوارشی، تنفسی در طول سفر سعی نمایید از غذاهای نیمه خشک با رطوبت کم و یا غذاهای کاملا داغ همچنین مصرف میوه های تازه، انواع کنسرو ها، بستنی پاستوریزه، غذاهای خشک و نان و پنیر می تواند از بروز مشکلات گوارشی و روده ای و برخی دیگر از بیماری های عفونی در طول سفر جلوگیری کرد./س