سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نگاهی به برج سازی بشر بر فراز ابرها+عکس

یک متخصص برج سازی: ما ثابت کردیم که از نظر فیزیکی و حتی برنامه ریزی ممکن است که یک ساختمان یک و نیم مایلی را ساخت. اگر کسی بگوید که دو مایلیش را بسازید، احتمالاً آن را هم می توانیم انجام دهیم.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، بلندترین ساختمان جهان برج الخلیفه در شهر دوبی امارات متحده عربی است که با ۸۲۸ متر ارتفاع رکورد دار بلندترین سازه ساخت بشر است. از طرفی برج پادشاهی عربستان قصد دارد تا در سال ۲۰۱۸ با ارتفاع ۱۰۰۰ متر رکورد الخلیفه را بشکند. اما این سوال پیش می آید که آیا عملاً محدودیتی از نظر معماری و بنا برای ارتفاع این آسمان خراش ها وجود دارد و یا هر چند سال یکبار شاهد آسمان خراش های بلندتری خواهیم بود؟
 
آنچه مسلم است، در ساخت بناهای بیش از حد بلند، از نظر علمی محدودیت هایی وجود دارد. به طور مثال در ارتفاعات بیش از یک مایل (بیش از ۱۶۰۹ متر) آسانسور های معمولی جوابگو نیستند و زیربنای ساختمان در چنین آسمان خراش هایی باید بسیار عظیم و حساب شده باشد؛ به همین دلیل است ساخت چندین آسمان خراش کوتاه تر با مجموع ارتفاع ۱۰۰۰ متر بسیار ساده تر از ساخت یک آسمان خراش ۱۰۰۰ متری است.


 
اما اگر چنین هزینه ها و محاسباتی انجام شود به نظر می رسد آسمان خراش ها فعلا قصد متوقف شدن ندارند؛ «تیم جانسون» مدیر شرکت Tall Buildings در گفتگو با Atlantic Cities گفت که یک ساختمان با ارتفاع حدود ۲ مایل (۳۰۰۰ متر) را طراحی کرده است. او در ادامه گفت:
 
” ما ثابت کردیم که از نظر فیزیکی و حتی برنامه ریزی ممکن است که یک ساختمان یک و نیم مایلی را ساخت. اگر کسی بگوید که دو مایلیش را بسازید، احتمالاً آن را هم می توانیم انجام دهیم.”
 
به گزارش فارنت، به نظر می رسد که تنها چیزی که فعلاً در سد راه ساخت آسمان خراش ها وجود دارد هزینه های بالای آن هاست و بشر از نظر علمی به آن سطح رسیده که تقریباً تا هر کجا که بخواهد در آسمان بی انتها نفوذ کند.
برچسب ها: برج ، آسمان ، بشر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.