به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، رخ افروز در گفتگو با خبرنگاران با بيان مطلب فوق افزود: با توجه به شرايط اقليمي آذربايجان شرقي، روش مناسب آبياري در مزارع از اركانهاي اصلي مديريت در مزرعه است.
مدير هماهنگي ترويج کشاورزي سازمان با بيان اينکه ذخيره آب بايد از اولويتهاي مهم در كشاورزي باشد ادامه داد: ذخيره آب يكي از اركانهاي توليد آب است .
وي با بيان اينکه آبياري تحت فشارراهي به سوي افزايش محصول مي باشد ادامه داد: با توجه به كمبود آب در استان ، آبياري تحت فشارنه تنها باعث صرفه جويي آب مي شود بلكه زمينه افزايش محصول را هم فراهم مي كند.
رخ افروز با بيان اينکه از طريق مديريت هماهنگي ترويج کشاورزي اين سازمان برنامه ريزي جامع و گستردهاي در آموزش و ترويج به كشاورزان درحال انجام مي باشد افزود: با گسترش ترويج و آموزش هاي لازم به کشاورزان تلاش مي کنيم تا كشاورزان از مزاياي استفاده از آبياريهاي نوين بهرهمند شوند.
وی با بيان اينکه اين سازمان با پرداخت 35 ميليون ريال کمک بلاعوض براي هر هکتار، کشاورزان را به اجراي طرح آبياري تحت فشار تشويق ميکند گفت: مديريت نادرست آب در روش آبياري سنتي ، بعنوان يكي از مصاديق اسراف ، هزينه هاي زيادي به كشاورزان و باغداران تحميل مي كند.
مدير هماهنگي ترويج کشاورزي سازمان همچنين در خصوص استفاده از صنايع تبديلي در بخش كشاورزي افزود: وجود صنايع تبديلي در نزديكي مزارع باعث كاهش ضايعات محصولات كشاورزي و همچنين افزايش توليدات مي شود. /ع