سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرکرد /

تولید 35 هزار تن گوشت در استان چهار محال و بختیاری

معاون بهبود تولیدات دام و طیور سازمان جهاد کشاورزی استان چهار محال و بختیاری گفت: سالانه 29 الی 35 هزار تن گوشت قرمز در این استان تولید می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد: بروز هیبتیان با اشاره به اینکه در این استان سالانه 29 الی 35 هزار تن گوشت قرمز تولید می شود، افزود: این میزان تولید با توجه به تولید علوفه، وضعیت خشکسالی در این استان تولید می شود.

وی با بیان اینکه در این استان چهار ملییون واحد دامی وجود دارد، گفت: دو میلیون و 600 هزار راس واحد های دامی بز، گوسفند، بره و 230 هزار راس گاو، گوساله بومی، اصیل و دورگه است.

هیبیتان با اشاره به اینکه با توجه به شرایط آب و هوایی و علوفه و شرایط ویژه پروش دامی، گوشت تولیدی این استان با کیفیت ترین گوشت است، افزود: با توجه به برنامه پنجم توسعه در تولیدات دامی و طیور باید هر ساله 15 درصد تولیدات افزایش داشته باشد./س

برچسب ها: تولید ، گوشت ، چهارمحال
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.