معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: از زمان ساخت مرکز اصلاح نژاد پشتیبانی از مرغ بومی در مازندران در سال 66 تا کنون این مرکز جزء مراکز برتر کشور به شمار می آید.
نگهدار افزود: با راه اندازی این مرکز در شهرستان ساری در 20 مرحله مهمترین شاخص ها در تولید مرغ بومی که شامل وزن جوجه، درصد شدت تولید جوجه، وزن تخم مرغ و مرغ است افزایش یافت.
وی تصریح کرد:وزن جوجه ها از5/30 گرم به 5/36 گرم تولید جوجه از 46 به35/63 درصد ، وزن تخم مرغ نیز از 46 گرم به 4/50 گرم و وزن مرغ از هزارو 650 به 2 هزارو 350 گرم رسیده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با اصلاح نژاد مرغ بومی در زمان کمتر و با تعداد جوجه بیشتر می توان مرغ هایی با وزن بیشتر تولید و عرضه کرد و توان اقتصادی خانواده های روستایی نیز افزایش خواهد یافت./س