سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

ظرفيت هاي بالای آذربايجان شرقي براي توليد گردوي مرغوب

رئيس سازمان جهادکشاورزي آذربايجان‌شرقي گفت: کيفيت و مرغوبيت بالاي گردوي توليدي اين استان و طعم و لذيذي آن موجب استقبال مشتريان ايراني و خارجي از گردوي آذربايجان شرقي شده است.

 

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، محمدیان با بيان اينکه 10 درصد گردوي جهان در ايران توليد مي‌شود، گفت: آذربايجان شرقي با توليد 25هزار تن گردو در سال رتبه چهارم کشور را کسب کرده است.

محمديان گفت: از توليد 25هزارتن گردو در استان در سال 90، چهار هزار تن در استان مصرف شده و 21 هزار تن به بازارهاي مصرف داخلي و خارجي صادر شده است.

وي بااشاره به ميزان صادرات گردو افزود: در سال 1390، ميزان صادرات گردوي معمولي با پوست (از مبادي استان) 36 هزار و 288 کيلو به ارزش181 هزار و 440 دلار (ارزش هرکيلو گردو 5 دلار ) و ميزان صادرت گردوي معمولي بدون پوست 39 هزار و 730 کيلو به ارزش476 هزار و 760 دلار( ارزش هر کيلو گردو12 دلار ) بود که بطور کل جمع صادرات گردو (از مبادي استان) 76هزار و 18 کيلو به ارزش 658 هزار و 200 دلار بود/س

برچسب ها: ظرفیت ، تولید ، گردو
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.