سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

حفظ ارزش غذایی در علوفه های سیلو شده

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: ارزش غذایی علوفه های سیلو شده در تمام مدّت مصرف به طور یکنواخت، حفظ شده و تغییرات آب و هوایی مانند گرما و سرما روی آنها اثر ندارد.

رضا ثقلینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هنگام تغذیه دام، تمام قسمت های علوفه سیلو شده به خوبی مصرف ی شود و چیزی باقی نخواهد ماند.

وی تصریح کرد: برای سیلو کردن می توان محصول را زودتر برداشت نمود تا به این ترتیب در مصرف آب و آبیاری نیز صرفه جویی شود.

ثقلینی ادامه داد: با انتخاب گیاهان مناسب برای سیلو کردن، علوفه بیشتری تولید می شود.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گیاهانی مانند جو، سورگوم، گندم و ذرت چنانچه به حالت سبز برداشت شوند، می توان 30 تا 50 درصد ارزش غذایی بالاتری در هکتار قابل پیش بینی است.

وی اظهار داشت: با سیلو کردن علوفه سبز، آب کافی و سالم که در گیاه وجود دارد به مصرف دام می رسد که در شیرواری اثر بسیار خوبی دارد.

ثقلینی تاکید کرد: دامداران می توانند با سیلو کردن، علوفه ارزان تری تولید کنند/س

برچسب ها: حفظ ، غذایی ، علوفه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.