رضا ثقلینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هنگام تغذیه دام، تمام قسمت های علوفه سیلو شده به خوبی مصرف ی شود و چیزی باقی نخواهد ماند.
وی تصریح کرد: برای سیلو کردن می توان محصول را زودتر برداشت نمود تا به این ترتیب در مصرف آب و آبیاری نیز صرفه جویی شود.
ثقلینی ادامه داد: با انتخاب گیاهان مناسب برای سیلو کردن، علوفه بیشتری تولید می شود.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گیاهانی مانند جو، سورگوم، گندم و ذرت چنانچه به حالت سبز برداشت شوند، می توان 30 تا 50 درصد ارزش غذایی بالاتری در هکتار قابل پیش بینی است.
وی اظهار داشت: با سیلو کردن علوفه سبز، آب کافی و سالم که در گیاه وجود دارد به مصرف دام می رسد که در شیرواری اثر بسیار خوبی دارد.
ثقلینی تاکید کرد: دامداران می توانند با سیلو کردن، علوفه ارزان تری تولید کنند/س