سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مازندران /

تولید کیت تشخیص غذای حلال در انستیتو پاستور شمال کشور

رئیس پژوهشکده انستیتو پاستور شمال کشور از تولید کیت‌های تشخیص غذای حلال برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: تولید کیت تشخیص تالاسمی، دیابت نوع یک و سایه سرفه نیز در این پژوهشکده دنبال می‌شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران ، محسن آسوری درمراسم تجلیل از خبرنگاران شهرستان آمل با بیان اینکه این پژوهشکده به پنج استان شمالی کشور خدمات ارائه می‌دهد، یادآور شد: هفت معاون پژوهشی دانشگاه‌های شمال کشور عضو شورای علمی و برنامه‌ریزی این پژوهشکده هستند.

وی با بیان اینکه برای نخستین بار در کشور انجمن خیرین حامی پژوهش در این مجموعه شکل گرفته است، بیان کرد: این انجمن به تایید وزیر علوم و وزیر بهداشت رسیده و با اعتبار و کمک 28 میلیون تومانی خیرین آغاز به کار کرده است.

آسوری اعلام کرد: در این انجمن به جای کمک‌های مستقیم خیرین به دانشجویان مستعد و نیازمند، به این افراد طرح‌های پژوهشی ارائه می‌شود تا بتوانند به توسعه علم در منطقه کمک کنند.

وی با اشاره به اینکه راه‌اندازی موزه محققین منطقه شمال کشور در این مجموعه دنبال می‌شود، افزود: این طرح در مرحله مطالعه قرار دارد.

رئیس پژوهشکده انستیتوپاستور شمال کشور با اعلام اینکه توسعه ابزارهای تشخیصی بیماری‌های مختلف در این مجموعه دنبال می‌شود، یادآور شد: این مجموعه در بحث تولید حیوانات آزمایشگاهی مانند انواع موش‌ها به موفقیت‌های زیادی دست یافته است به گونه‌ای که با تولید موش نیومود، (موشی که سلول‌های دفاعی وی مختل شده است) از آن برای تشخیص سلول‌های سرطانی استفاده می‌شود.

آسوری با تاکید بر اینکه مجموعه آمل تنها مجموعه کشور برای عرضه این حیوانات آزمایشگاهی است، گفت: مجموعه رویان و بسیاری از مجموعه‌های علمی کشور هنوز موش‌های مورد نیاز خود را از کشورهایی مانند ایتالیا خریداری می‌کنند.

آسوری با انتقاد از اینکه بیش از یکسال از تولید این موش‌های آزمایشگاهی در ایران می‌گذرد ولی هنوز مراکز بهداشتی و حوزه سلامت این موش‌ها را از خارج وارد می‌کنند، یادآور شد: با نامه رئیس انستیتوپاستور ایران به تمام مراکز علمی و بهداشتی سراسر کشور به زودی خرید خارجی این موش‌ها متوقف می‌شود.

وی با اعلام اینکه برای نخستین بار در کشور کیت آزمایشگاهی برای تولید غذای حلال و حرام در این محموعه در حال تولید است، یادآور شد: این کیت‌ها را تنها کشور مالزی تولید می‌کند که با تهیه آن می‌توانیم برای کشورهای مسلمان مفید واقع شویم.

آسوری با بیان اینکه این مرکز کیت آزمایشگاهی تشخیص بیماری تب شالیزار را سال گذشته تولید کرده است، بیان کرد: تولید کیت تشخیص تالاسمی، دیابت نوع یک و سایه سرفه نیز در این پژوهشکده دنبال می‌شود.

رئیس پژوهشکده انستیتوپاستور شمال کشور با اعلام اینکه مرکز رشد زیست فناوری مازندران تیرماه سال جاری مجوز دریافت کرده است، تصریح کرد: این مرکز در آمل می‌تواند گامی مهم در اجرای طرح‌های تحقیقی و عملیاتی در منطقه قلمداد شود./س

برچسب ها: کیفیت ، تشخیص ، غذای حلال
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.