به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان : کشاورزان شهرستان آستارا با کشت فندق به دو روش دیمی و آبی در اراضی کشاورزی خود سالانه بطور متوسط بیش از 400 تن فندق برداشت می کنند. ایرج شیار کار مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آستارا با اشاره به اینکه بیشترین اراضی زیر کشت شهرستان آستارا در مناطق بالادست حیران، آق مسجد، فندق پشته، چملر و دگیر مانکشی کشت می شود افزود : برداشت این محصول از اواسط شهریور ماه آغاز می شود و با توجه به مرغوبیت این این محصول کشاورزی به شکل انبوه در بازارهای مصرف استان عرضه می شود.
قیمت هرکیلو گرم فندق خام در بازارهای شهرستان آستارا 30تا 35 هزار ریال است./س