مسئول نظارت برمواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنکار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره به اینکه مغز فندق 60 درصد روغن دارد گفت: مغز فندق دارای موادی مثل کلسیم، آهن، پروتئین،سدیم، فسفر، پتاسیم و ویتامین ب است و همچنین غذای بسیار خوبی برای مبتلایان به بیماری دیابت نوع دوم به حساب می آید.
مکرمی افزود: فندق مقوی روده و دفع سموم بدن است وفشار خون را بالا می برد و روغن فندق برای از بین بردن سرفه و ریزش مو مفید است.
به گفته وی خوردن مغز فندق موجب تقویت بدن می شود و روغن فندق نیز برای کبد مفید است.
وی یادآور شد فندق اگر به مقدار کم خورده شود به هیچ وجه مضر نیست ولی زیاده روی در مصرف آن باعث استفراغ و نفخ می شود و افرادی که سرد مزاج هستند باید فندق را با آب و عسل و گرم مزاج ها با سکنجبین بخورند./س