سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

نقش سیر در کنترل بیماری‌ها

سیر حاوی آنتی اکسیدان است و برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و به تعادل رساندن فشار خون مفید است.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،سیر علاوه بر داشتن آنتی اکسیدان حاوی مقداری فیبر است که برای پائین آوردن فشار خون و سلامتی بدن مفید است.میزان مصرف سیر به تحمل افراد بستگی دارد یعنی برخی با خوردن آن دچار حساسیت می شوند که با علائمی مانند فشار خون و نفخ معده همراه است و با مصرف کم و بخار‌پز کردنش می‌توان دستگاه گوارش را به خوردن آن عادت داد.

هنوز ثابت نشده که سیر برای عارضه‌های پوستی مفید باشد و فقط برای مقابله با بیماری‌های عفونت روده‌ای مؤثر است.

ویژگی‌های یک سیر خوب لکه‌دار نبودن، سفت بودن و تازه بودن آن است و از برگ آن هم می‌توان در انواع آش و خورش‌ها استفاده کرد که این کار خود باعث از بین رفتن بوی بد آن می‌شود و در نتیجه ذائقه افراد بیشتری را به خود جلب می‌کند./س
برچسب ها: سیر ، کنترل ، بیماری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.