سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گیلان/

افزایش سرطان ریه بر اثر سوزاندن کاه و کلش

سوزاندن کاه و کلش پس از برداشت برنج سرطان ریه را افزایش می‌دهد و موجب تشدید بیماری‌های عفونی دستگاه تنفسی می‌شود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست فومن و شفت در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان گفت: چند سالی است که گیلان از دود سوزاندن کاه و کلش پس از برداشت برنج ، رنج می‌برد و این رسم غلط  که از گذشتگان طبق یک باور قدیمی مبنی بر تقویت زمین برجای مانده است، هر ساله تکرار می‌شود و زیان های بهداشتی و زیست محیطی بسیاری را به همراه دارد.

علی اصغری ، تشدید پدیده گازهای گلخانه‌ای، انهدام بافت خاک، کاهش رطوبت خاک، از بین رفتن موجودات زنده محیط به ویژه کرم خاکی، فرسایش شدید خاک و کاهش حاصلخیزی زمین را ، ناشی از انتشار گاز دی‌اکسیدکربن حاصل از آتش زدن ضایعات محصولات کشاورزی در مزارع دانست.

وی از زارعان و کشاورزان خواست تا برای افزایش بهره‌وری خاک ، با به‌کارگیری تجهیزات و امکانات مناسب مانند تراکتور، نسبت به فرو بردن لاشه کاه و کلش به زمین و زیرو رو کردن خاک مزرعه اقدام کنند.

کاه و کلش باقیمانده از برداشت برنج را می‌توان برای تامین خوراک  دام‌ها جمع‌آوری و بسته‌بندی کرد /س
برچسب ها: سرطان ، ریه ، سوزاندن ، کاه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.