سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سکوت مجدد سازمان ملل در قبال محکومیت ربوده شدن اتباع ايراني در ليبي

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل با امتناع دوباره از محکومیت ربوده شدن اعضای جمعیت هلال احمر کشورمان در لیبی، اصل ماجرا را تائید کرد ولی گفت: دولت لیبی و صلیب سرخ جهانی باید پاسخگوی این مسئله باشند.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران ، مارتین نسیرکی که پنجشنبه گذشته نیز سئوال خبرنگار ما درباره لزوم محکومیت این اقدام ضد انسانی آدم رباها در طرابلس را بی پاسخ گذاشته بود، بار دیگر و برخلاف موارد مشابه، از محکوم کردن این رویداد خودداری کرد.

سخنگوی بان کی مون گفت: این سئوالی است که مقامات لیبی و فدراسیون بین المللی صلیب سرخ باید به آن پاسخ دهند.

این موضع گیری سخنگوی بان کی مون در حالیست که وی همواره درباره هر رویداد ضد بشری و بویژه مواردی که با منافع غربی ها یا رژیم صهیونیستی گره خورده است، بلافاصله موضعگیری می کند.

نسیرکی در پاسخ به سئوال دیگری درباره اخبار دال بر کشته شدن سه زائر ایرانی به دست ارتش آزاد سوریه و تهدید به کشته شدن شمار بیشتری از آنان نیز گفت: خبر داریم که شماری از مردم دستگیر شده اند ولی اطلاعی از کشته شدن برخی از آنان نداریم و اگر اطلاعات جدیدی به دست آوریم، منعکس خواهیم کرد.

نسیرکی درباره اوضاع سوریه نیز گفت: ژنرال باباکار گای، فرمانده هیئت ناظران سازمان ملل در سوریه، دوشنبه تاکید کرد که به شدت نگران ادامه خشونت های سوریه و به ویژه در شهر حلب و تاثیر این خشونت ها بر جمعیت غیرنظامی است.

وی افزود: گای از دو طرف خواسته است از غیرنظامیان حفاظت کنند و به تعهداتشان بر مبنای قانون انسان دوستانه بین المللی احترام گذارند.

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل گفت: گای از همه طرف ها تقاضا کرده است گامهای لازم را برای گفتگو که تنها راه پایان سختی های غیرنظامیان است، بردارند و به درگیری ها پایان دهند.

نسیرکی در مورد حضور القاعده در سوریه نیز گفت: دبیرکل سازمان ملل بر این باور است که نظامی شدن بیشتر اوضاع در سوریه، برای بحران کنونی مفید نیست.

سخنگوی دبیرکل سازمان درباره تازه ترین کارشکنی مقامات رژیم صهیونیستی در ممانعت از برگزاری کنفرانس سازمان ملل در سرزمین های اشغالی گفت: رابرت سری، هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در امور خاورمیانه از تصمیم اسرائیل مبنی بر صادر نشدن روادید برای وزیران بنگلادش، کوبا، اندونزی و مالزی برای ورود به کرانه باختری، ابراز تاسف کرده است.

وی افزود: سری گفته است این اقدام اسرائیل با اعلامیه اسلو مغایرت دارد و تل آویو باید در تصمیمات خود بازنگری کند.

نسیرکی درباره اوضاع عراق نیز گفت: مارتین کوبلر، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در عراق نگرانی های خود را درباره تاخیر در انتخاب کمیسرهای جدید برای کمیسیون ارشد انتخابات ابراز کرده است.

وی افزود: طبق اعلام این مقام سازمان ملل هرگونه تاخیر در این زمینه می تواند به منزله تهدیدی جدی در روند دمکراتیک عراق محسوب شود و سازمان ملل می خواهد روند انتخابات تکمیل شود.

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل درباره حمله صبح یکشنبه فردی مسلح به معبد سیک های مقیم ایالت ویسکانسین آمریکا نیز گفت: بان کی مون عمیقا از این امر آزرده شده است و این قبیل حملات به ویژه در مکانهایی که مردم عبادت می کنند، محکوم است.

وی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه آیا سازمان ملل سعی دارد دولت بنگلادش را به ارائه کمک به ساکنان رادهیکا میانمار ترغیب کند، گفت: در گذشته دولت بنگلادش کمکهای انسان دوستانه اش را در اختیار آوارگان آن نواحی قرار می داد و امیدواریم همچنان به کمکهای خود به مسلمانان آواره از شمال این منطقه ادامه دهد.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.