سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

سبزی‌جات، ژن‌های سرطانی را نابود می‌کنند

متخصصان در آزمایشات جدیدی مشخص کردند که چگونه مصرف سبزی‌جات سبزرنگ فاکتوری موثر برای مقابله با بیماری‌ها است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک مطالعات مختلف همواره نشان داده است که این نوع سبزی‌جات مانند کلم بروکلی،‌ گل کلم و کاهو حاوی مواد مغذی ضدسرطانی هستند.

در مطالعه جدید متخصصان دریافتند یک ماده کلیدی در کلم بروکلی وجود دارد با عنوان سولفورافان که به سرکوب کردن فرایند تکثیر و رشد سرطان سینه به ویژه از طریق انجام مکانیزمی موسوم به «متیلیشن دی ان آ»، کمک می‌کند.

مکانیزم مزبور در واقع ژن‌های موثر در بروز سرطان را خاموش می‌کند و در کنترل دریافت‌های مولکول‌ وراثتی دی ان آ بعنوان بخشی از ارتباطات ژنتیکی‌اش با سلول‌ها نقش دارد.

به طور کلی مصرف سبزی‌جات بیشتر خطر ابتلا به بیماری‌ها را کاهش می‌دهد چون از رشد غیرعادی سلول‌های بدن جلوگیری می‌کند و این امر در مورد سرطان نیز صدق می‌کند./س

برچسب ها: سبزی ، سرطان ، درمان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.