سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

نکاتی برای بخارپز کردن سبزی‌جات

در گذشته انواع سبزی‌ها به شکل سبزی خوردن، سالاد یا برای تهیه انواع خورش‌ مورد استفاده قرار می‌گرفتند، ولی اکنون در بسیاری از مهمانی‌ها در کنار غذاهای متنوع، معمولا بشقابی از سبزی‌‌جات خام یا بخارپز دیده می‌شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک   سبزی‌جات را هم می‌توان خام خورد و هم به صورت بخارپز، اما به دلیل دارا بودن ویتامین‌های حساس به حرارت (مثل ویتامین C)، باید در هنگام پخت آن‌ها دقت بیشتری به خرج داد.

اگر تصمیم به بخارپز کردن سبزی‌جات دارید بهتر است نکات زیر را رعایت کنید:

۱- در زمان بخارپز کردن حتما باید در ظرف گذاشته شود.

۲- از مقدار کمی آب استفاده کنید تا بعد از طبخ به خورد سبزی‌جات برود.

۳- آب حاصل از سبزی‌جات را میل کنید (به غیر از سیب‌زمینی).

۴- بهتر است در این روش، ابتدا آب را جوش‌ آورید. سپس انواع سبزی‌جات را در آب در حال جوش بریزید، زیرا با این روش آنزیم‌های موجود در سبزی حفظ می‌شوند و ویتامین‌ها هم در اثر حرارت کمتر آسیب‌ می‌بینند.

۵- برای حفظ رنگ سبزی به هیچ عنوان از جوش‌شیرین استفاده نکنید، زیرا باعث از بین رفتن ویتامین C، گروه B و برخی مواد معدنی می‌شود.

۶- سبزی‌جات را قبل از خرد کردن باید بشویید، زیرا اگر سبزی خرد شود، ویتامین‌ها با شستشو از بین می‌روند./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.