فارس/
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در دو دهه گذشته
صرفاً تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی و قزل آلا در استان انجام می شد که با هدف
استفاده بهینه از منابع آبی ، اصلاح و تغییر الگوی کشت توسعه پرورش ماهیان خاویاری
انجام شد.
آقای سجادی افزود: به ازای هر 7 تن تولید گوشت ماهیان خاویاری ، یک نفر مشغول کار
می شود.
دوره پرورش ماهی خاویار تا رسیدن به وزن بازاری حداقل سه سال است.
وی گفت: در بین ماهیان خاویاری فیل ماهی با میانگین وزن 14 کیلوگرم است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: هم اکنون این مزارع 25 هزار و 700 قطعه ماهی خاویار
در وزن های 50 گرم تا 70 کیلوگرم ماهیان خاویاری دارد.
آقای سجادی افزود: با توجه به منابع آبی مناسب در استان فارس ، امکان توسعه مزارع
پرورش ماهیان خاویاری با تولید 500 تن در سال وجود دارد./ع