سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهترین زمان برای رفع جای جوش و آکنه چه موقع است؟

سن بالای 25 سالگی بهترین زمان ممکن برای درمان و رفع حساسیت های پوستی ناشی از جوش و آکنه است.

دکتر رسول آذرینا متخصص پوست و مو در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از مشکلات که برای بسیاری از افراد دچار ناراحتی می کند باقی ماندن جای جوش حتی پس از بهبودی به صورت چاله و فررفتگی است که امکان بهبودی و درمان آن فقط در زمان اتمام جوش و در  مرحله خاموش است که باید اقدام کردن و حداقل 6 ماه پس از اتمام در سن بالا که جوش زدن پایان یافته است.
 
وی ادامه داد: اوایل نوجوانی و در حدود سن 14 و 15 سالگی همزمان با ترشح هورمون تستسترون به خصوص در جوش های جوانی یا آکنه ایجاد می شود و تا اوایل میان سالی و تا سن 35 سالگی ادامه دارد ولی به طور معمول تا سن 25 سالگی پایان می یابد.
 
آذرینا تصریح کرد: آکنه ها به چند صورت است که یکی از آن به صورت شدید که جای آن به صورت حفره دار و سینوسی است و حالت دیگر به صورت جوش های عادی و بر آمدگی قرمز رنگ و نوک چرکی که جوش های معمول عادی است که پس از جذب شدن به جای دیگر سرایت می کند.
 
وی افزود: درمان این جوش ها باید بعد از اتمام درآوردن جوش ها و بعد از پایان آن انجام شود.
 
وی اظهار داشت: یکی از روش های درمان این است که یک لایه از پوست را با سمباده مکانیکی بر می دارند و جای زخم برطرف می شود تا حدودی یک حالت دیگر لایه برداری پوست است که پوست را در چند مرحله لایه برداری می کنند.
 
 روش دیگر حوزه های ایجاد شده را با وسیله ای مثل چاقو که حالت چرخشی دارد و ضایعات به جای مانده را بر می دارند و بعد با یک و دو جلسه لیزر درمانی جای جوش خوب می شود و خیلی خوب جواب می دهد.
 
آذرینا گفت: یعنی از جوش ها بعد از خوب شدن بر روی پوست یک حالت قهوه ای رنگ از خود بر جای می گذارند که بیش تیر افراد فکر می کنند که حال ایجاد شده و این حالت بسیار شایع است.
 
در واقع این یک رنگلانه است که پس از تحریک جوش ایجاد شده است. وقتی که جوش را بر می داریم و خوب می شود یک حالت پر رنگ و کم رنگ در پوست باقی می ماند که مانند خال می شود. این رنگدانه پس از تحریک ایجاد می شود و نباید سعی  کنیم آن را به وسیله علم جراحی بر داریم چون تحریک شده و رنگ آن پر رنگ تر باقی می ماند.
 
آذرینا توصیه  کرد: در هنگام در آوردن جوش نباید آن ها را دست کاری کرد و باید بگذاریم جوش خودش خوب شده چون بسیاری از جوش ها حتی اگر دست کاری هم ن شد اثر آن به پوست خواهد ماند./عط
برچسب ها: جوش ، بهبود ، هورمون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
اتوسا
۱۵:۱۴ ۲۹ مهر ۱۳۹۹
من ۱۶ سالمه و میخواستم بدونم میشه الان تو این سن صورتمو لیزر کنم برای جوش و...؟!؟
نگین
۱۴:۴۵ ۱۱ مرداد ۱۳۹۹
سلام من ۱۹ سال دارم الان جای جوش بصورت قهوه ای روی پوستم جامونده .به نظرتون لیزر کنم بهبود پیدا میکنه؟ تا حالا دکترم نرفتم
بیتا
۱۷:۴۵ ۱۱ تير ۱۳۹۹
سلام من ۱۵ سالمه صورتم خیلی جوش میزنه به پزشک هم مراجع کردم ولی تاثیری نداشت ....به نظر شما الان لیزر کنم؟
محمد
۱۷:۰۷ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام خسته نباشید من حدود ۱۵سال سن دارم وجوش های سرسیاهوسفید روی پوستم زیاد هست دکتر هم رفتم فایده نداشته الان چیکار باید کنم