علی رشیدی در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبر نگاران ارومیه اظهار داشت: سیستم اتوماسیون اداری با همکاری بخشهای مختلف این دانشگاه راهاندازی شد اما برای افزایش بهرهوری آن باید بیش از پیش مشارکت صورت بگیرد.
وی از راهاندازی سیستم اتوماسیون اداری در این دانشگاه خبر داد و گفت: این سیستم با مشارکت و دلسوزی کارشناسان بومی به مرحله اجرا رسید به طوری که باور داریم برای نیازهای فعلی به شکل مناسبی پاسخگو بوده و بهترین است.
رشیدی با بیان اینکه سیستم مذکور امکانات زیادی دارد، بیان داشت: انتقال و جابهجایی همه فایلها در سطح دومین یکی از مهمترین مزیتهای این سیستم است بنابراین به فلش، سی دی و انتقال فیزیکی دادهها نیاز نخواهیم داشت.
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی با بیان اینکه یکی دیگر از مزیتها تسهیل در فرآیند مدیریت شبکه است بیان داشت: کاهش هزینهها، ارتقای امنیت اطلاعات و افزایش در سرعت دسترسی به دادهها از جمله ویژگیهای این سیستم است.
رشیدی به برپایی دورههای آموزشی جهت استفاده از این سیستم اشاره کرد و بیان داشت: هر روز حدود 120 نفر در قالب گروههای چهار نفره از ساعت شش تا 9 صبح در این دورهها شرکت میکردند از طرف دیگر حضور مستمر و توام با علاقهمندی مدیران نیز جالب توجه است.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین برنامههای فعلی گام برداشتن در راستای توسعه استفاده از امکانات و فناوری اطلاعات است، اظهار داشت: سیستم مذکور در این راستا راهاندازی شده است./ع