سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

رژیم غذایی جدید برای کاهش سرطان لوزالمعده

یک رژیم غذایی غنی از ویتامین C ،E و سلنیوم معدنی می‌تواند خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را کاهش دهد.

 

به گزارش خبرنگار   باشگاه خبرنگاران اراک، گروهی از محققان دانشگاه ایست آنجیلا در انگلیس با انجام این تحقیقات دریافتند که ماهی، انواع مغزها و سلنیوم معدنی می‌توانند به میزان 67 درصد از ابتلا به این بیماری جلوگیری کنند.

محققان برای دسترسی به نتایج اعلام شده، سوالاتی را از۲۴ هزار مرد و زن که سن متوسط آنها بین 40 تا 74 سال بود پرسیدند.

آنها برای مقایسه اطلاعات ۴هزار نفر فرد داوطلب را هم با استفاده از یک آزمایش مخصوص کامپیوتری تحت نظر قرار دادند. این تحقیقات به مدت 10 سال به طول انجامید و فرضیه خود را ثابت کرد.

محققان اعلام کردند: در صورتی که یک رابطه سببی از طریق گزارش یافته های مداوم بر اساس تحقیقات همه گیری شناسی اثبات شود، می‌توان با استفاده از توصیه های مربوط به رژیم غذایی به جلوگیری از سرطان لوزالمعده کمک کرد.

این موارد را باید تنها در صورتی استفاده کرد که نسبت به آنها آلرژی وجود نداشته باشد./س

برچسب ها: رژیم ، سرطان ، لوزالمعده
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.