به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس زمان کشت ذرت در استان فارس از اول اردیبهشت شروع و مرداد پایان یافته می شود و برداشت آن از 20 شهریور آغاز می شود.
مهرزاد خرد رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: استان فارس با تولید متوسط سالانه بالغ بر 400 هزار تن در تولید ذرت دانه ای مقام نخست کشور را به خود اختصاص داد در مجموع ذرت دانه ای و علوفه ای بعد از خوزستان مقام دوم را دارد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: پارسال 32 هزار هکتار ذرت دانه ای و 28 هزار هکتار ذرت علوفه ای در فارس کشت شده که 300 هزار تن ذرت دانه ای و یک میلیون و 100 تن ذرت علوفه ای از آن برداشت شد.
دزفولی به نیاز بالای ذرت به آب اشاره کرد و افزود: خشکسالی ، تغییر شرایط اقلیمی ، نبود بارندگی در فصل مناسب خود و گرمای شدید تابستان از جمله علل کاهش کشت ذرت در مقایسه با پارسال است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: امسال با کشت جایگزین از رقم های زودرس و مقاوم به شوری آب و کم آبی و استفاده از روش بی خاک ورزی و کم خاک ورزی 8 تن در هکتار ذرت دانه ای و 55 تن در هکتار ذرت علوفه ای برداشت خواهد شد. شهرستان های مرودشت ، شیراز ، کازرون ، فسا ، داراب ، فیروزآباد و استهبان عمده مراکز تولید ذرت استان فارس است./س