سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوزستان/

افزايش توليد فرآورده‌هاي دامي در استان خوزستان

رئيس سازمان جهاد كشاورزي خوزستان از افزايش توليد فرآورده‌هاي دامي در سه ماهه نخست سال جاري خبر داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان ،جنگلوايي با اعلام مطلب فوق ضمن اشاره به رشد 4/1 درصدي توليد، گوشت قرمز اظهار داشت: در سه ماهه اول سال جاري 16 هزار و 145 تن گوشت قرمز توليد شده كه در سال گذشته در همين مدت 15 هزار و 925 تن گوشت قرمز توليدي استان بوده است.
وي توليد شير را در سه ماهه اول سال جاري 129 هزار و 331 تن ذكر نمود و افزود: اين ميزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته كه 122 هزار و 700 تن بوده از رشد 4/5 درصدي برخوردار مي‌باشد.
رئيس سازمان با بيان اين مطلب كه تخم‌مرغ بيشترين ميزان رشد فرآورده‌هاي دامي را در بين ساير محصولات دامي در سه ماهه نخست سال جاري داشته است افزود: در سه ماهه نخست امسال يك هزارو 712 تن تخم‌مرغ در استان توليد شده كه در همين مقطع زماني در سال گذشته يك هزار و 395 تن توليدي تخم‌مرغ استان بوده است كه نشانگر رشد 7/22 درصدي توليد تخم‌مرغ در سه ماهه اول سال جاري مي‌باشد.
چنگلوايي درپايان اظهار اميدواري كرد در سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني، استان خوزستان بتواند بيش از پيش در خودكفايي و امنيت غذايي كشور ايفاي نقش كند. /س
برچسب ها: افزایش ، فراورده ، خوزستان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.