به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : هرمزگان سالانه به 420 میلیون نشاء گوجه فرنگی ، بادمجان ، پیاز و فلفل نیازمند است که 303 میلیون آن در داخل و بقیه از استان های همجوار تامین می شود.
بیش از 220 میلیون از نشاء ها به روش مکانیزه و بقیه به روش سنتی تولید می شود .
صادقی افزود: سالانه در بیش از 50 هزار هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان سبزی و صیفی خارج از فصل کاشته می شود که 70 درصد آن به روش کشت نشاء است .
وی گفت : استفاده از نشاء برای کشت سبزی و صیفی خارج از فصل علاوه بر کاهش هزینه های تولید و مصرف بهینه آب ، افزایش 25 درصدی تولید محصول با کیفیت و زودرس و کاهش مصرف بذر را به دنبال دارد .
شهرستانهای حاجی آباد ، پارسیان ، رودان ، بستک ، میناب ، بندرخمیر و بندرعباس مهمترین مناطق تولید نشاء سبزی و صیفی خارج از فصل است .
انتقال نشاءهای تولید شده به زمین کشاورزی از اواخر مرداد آغاز می شود .
هرمزگان يكي از توليد كنندگان عمده محصولات خارج از فصل سبزي و صيفي است، كه با تولید گوجه فرنگي، خيار، انواع فلفل، پياز، سبزي، كدو، بادمجان و هندوانه در فصل هاي پاييز، زمستان و بهار نقش بسزايي در تنظيم بازار كشور دارد.
هرمزگان با تولید سالانه بیش از یک میلیون تن سبزی و صیفی خارج از فصل رتبه چهارم کشور را دارد ./ب