به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، اسکندری با اشاره به اهمیت اقتصادی محصول گردو در کشور و سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس و همچنین کشورهای آسیای میانه گفت: آذربایجان شرقی به لحاظ شرایط اقلیمی و آب و هوایی، با تولید 21 هزارو 683 تن محصول گردو رتبه چهارم تولید این محصول در کشور را به خود اختصاص داده است.
وی همچنین با اشاره به قابلیت های این استان در تولید محصول گردو گفت: آذربایجان شرقی با دارا بودن 10 هزار و 578 هکتار باغات گردو، که 8 هزار و 732 هکتار آن را باغات بارور تشکیل می دهد به طور متوسط، قابلیت تولید دو هزار و 483 کیلو گرم از این محصول در هکتار را داراست.
مدیر باغبانی سازمان با اشاره به اهمیت توسعه باغات گردو در مناطق مستعد پرورش آن در استان گفت: به منظور اصلاح باغات درجه دو، جایگزین باغات درجه سه، تعویض تاج درختان گردو، گسترش و همچنین استفاده از آبیاری قطرهای در باغات، بخصوص باغات گردو، مد نظراین مدیریت در قالب طرح توسعه بخش کشاورزی استان می باشد.
در حال حاضر، شهرستان اسکو با 1540 هکتار، عجب شیر با 1157 هکتار، مرند با 1077 هکتار، آذرشهر با 1061 هکتار، میانه با 1053 هکتار، شبستر با910 هکتار و مراغه با760 هکتار باغات گردو از نظر سطح زیر کشت و همچنین شهرستان آذرشهر با تولید 2988 تن، اسکو با تولید 2662 تن، مرند با تولید 2500 تن، مراغه با تولید 2411 تن، میانه با تولید 2280 تن، شبستر با تولید 1789 تن و عجب شیر با تولید 1614 تن گردو در سال 90 به ترتیب جزو شهرستان های بزرگ تولید کننده این محصول در آذربایجان شرقی محسوب می شوند./س