به گزارش حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران، علی خضریان در جمع دانشجویان دانشگاه شهرکرد به بیان تفاوت های جنگ نرم و جنگ روانی پرداخت و گفت: در جنگ نرم تغییر و تحول نظام ارزش ها مد نظر است. اما در جنگ روانی تحریف واقعیت ها اهمیت دارد.
وی افزود: نقطه مشترک جنگ نرم و جنگ روانی در این است که هر دو در دراز مدت، ناکارآمدی شرایط کنونی را القا می کند.
رئیس بررسی اداره اخبار فرهنگی و سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها تصریح کرد: با توجه به اینکه امروز جنگ روانی در قالب جنگ رسانه ای شکل گرفته است، کار رسانه یک کار پیچیدهاي بوده که در دراز مدت جوابگو است.
خضریان تأکید کرد: در کار رسانه ای نوع ابزار مهم نیست بلکه اهمیت اصلی ایده و فکر دربارهی رسانه است چرا که ابزار رسانه در دسترس عموم قرار دارد.
وی سه گزینه مهم شک در تجربه جنگ سخت، پیروزی در جنگ های نرم گذشته و ویژگی های خاص جنگ نرم را عامل پروژه تغییر در ایران دانست و افزود: سه ویژگی خاص جنگ نرم کم هزینه بودن، تحولات پایدار و ارزشی بودن است.
رئیس بررسی اداره اخبار فرهنگی و سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها خاطرنشان کرد: متأسفانه ما هنوز باور نکرده ایم که جنگ نرم صورت گرفته است چرا که پس از اعلام جنگ نرم از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) تغییر و تحول اساسی از سوی دانشجویان و مسئولین در این خصوص صورت نگرفت.
خضریان با تأکید بر نقش دانشجویان در جبهه های جنگ نرم تصریح کرد: بخش اصلی میدان جنگ نرم در دانشگاه ها است.