سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در پي كاهش مدت زمان انتظار واگذاري فرزند خوانده؛

85 درصد از فرزنداني كه در بهزيستي نگهداري مي شوند غيرقابل واگذاري اند

مديركل سازمان بهزيستي استان تهران اعلام كرد: به ازاي هر فرزند در سازمان بهزيستي 7 متقاضي وجود دارد و 85 درصد از فرزنداني كه در سازمان بهزيستي نگهداري مي شوند غيرقابل واگذاري براي فرزندخواندگي هستند.

نصر در گفتگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران، گفت: فكر عوام مردم براين اصل استوار است كه سازمان بهزيستي كودكان و نوزاداني را كه در شيرخوارگاه نگهداري مي شوند براي فرزندخواندگي واگذار نمي كند در صورتي كه 85 درصد از فرزنداني كه در سازمان بهزيستي نگهداري مي شوند داراي خانواده، بدسرپرست و يا به صورت موقت از سوي مراجع قضايي براي نگهداري موقت به بهزيستي واگذار شده اند و امكان واگذاري آنها به عنوان فرزندخوانده وجود ندارد.
مديركل سازمان بهزيستي استان تهران به كاهش مدت زمان انتظار براي دريافت فرزند خوانده اشاره كرد و افزود: در گذشته مدت زمان انتظار براي دريافت فرزندخوانده 2 تا 3 سال بود حال آنكه اين مدت زمان به يك سال كاهش پيدا كرده است و درحال حاضر به ازاي هر فرزند براي واگذاري 7 خانواده در نوبت قرار دارند./ف
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.