سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گیلان/

خواص ضد سرطان انار

انار که از دیرباز با نام میوه بهشتی از آن یاد کرده‌اند از کلمه لاتین grantvm به معنی میوه‌ای با دانه‌های بسیار اقتباس شده است.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، انار به واسطه داشتن مواد آنتی‌اکسیدانی و الاژیک اسید از بروز سرطان جلوگیری کرده و رشد تومورهای سرطانی مانند سرطان پوست و پروستات را کند می‌کند .قدرت آنتی‌اکسیدانی آب انار را تا ۳ برابر میزان آنتی‌اکسیدان موجود در چای سبز ذکر کرده‌اند. میوه‌های دیگری که منابع خوب آنتی‌اکسیدان هستند و مصرف آنها را همواره توصیه می‌شود، عبارت‌اند از شاه‌توت، زغال‌اخته، پرتقال، سیب و انگور.  علاوه بر مواد آنتی اکسیدان  این میوه دارای مقادیر زیادی پتاسیم و ویتامین C است. در واقع آب انار یکی از غنی‌ترین منابع پلی‌فنل‌هاست که گروهی از آنتی‌اکسیدان‌های قوی هستند. هدف آنتی‌اکسیدان‌ها، کند کردن یا جلوگیری از صدمه سلولی است که توسط علل مختلف استرس‌زا حادث می‌شوند، مانند مصرف سیگار و دخانیات، آلودگی هوا، استرس‌های روحی و سموم مختلفی که به صورت روزمره خواسته و ناخواسته با آنها مواجه هستیم. آب انار همچنین حاوی مواد مفید دیگری مانند تانن و آنتوسیانین است و در ضمن مقادیر قابل توجهی فیبر، نیاسین و پتاسیم دارد. انار دارای مواد مغذی مختلف شامل انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است. به‌عنوان مثال، انار دارای مقادیر فراوان ویتامین C و همچنین ویتامین‌های گروه B مثل اسیدفولیک و نیاسین و مواد معدنی مانند فسفر، منیزیم، روی و پتاسیم است. انار برای بیماران مبتلا به پرفشاری خون نیز مفید است و با داشتن حدود ۲۶۰ میلی‌گرم پتاسیم در مقابل ۳ میلی‌گرم سدیم در هر ۱۰۰ گرم در کاهش فشارخون مفید است . ترشح صفرا را زیاد می كند و  برای سالمندان بهترین دارو برای تقویت كلیه است  و صدا را باز كرده و گرفتگی صدا را برطرف می كند .

. برای مصارف دارویی از گل ، برگ ، پوست درخت ، پوست ریشه و دانه انار استفاده می شود .

دراستان گیلان سالانه از 315 هکتار باغهای انار 1639 تن از این میوه برداشت می شود /س

 

 

 

برچسب ها: خواص ، پیشگیری ، سرطان ، انار
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.