سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف كالباس و سوسيس در ماه رمضان كاهش يافت

ميزان مصرف فرآورده هاي گوشتي در ماه مبارك رمضان 40 درصد كاهش يافت.

محمد موسوي رئيس اتحاديه تعاوني توليدكنندگان فرآورده هاي گوشتي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان مطلب بالا گفت: روزانه، در ماه مبارك رمضان ميزان مصرف فرآورده هاي گوشتي 35 تا 40 درصد كاهش مي يابد.

وي افزود: 60 درصد توليدات محصولات گوشتي در اغذيه فروشي ها، ساندويچ فروشي ها و رستوران ها مصرف مي شود كه در ايام ماه مبارك رمضان به دليل بسته بودن اين اماكن تا 40 درصد مصرف روزانه فرآورده هاي گوشتي در كشور كاهش مي يابد.

موسوي به بحث قيمت گذاري فرآورده هاي گوشتي اشاره كرد و اظهار داشت: از ابتداي سال 91 تاكنون هيچ قيمت گذاري از سوي سازمان حمايت از مصرف كنندگان براي سال جاري نشده است و قيمت هاي فعلي فرآورده هاي گوشتي، همان قيمت هاي سال 90 است.

وي ادامه داد: تاكنون بارها درخواست اتحاديه و توليدكنندگان فرآورده هاي گوشتي از سازمان حمايت از مصرف كنندگان و توليدكنندگان براي افزايش قيمت اين محصولات رد شده است.

وي گفت: تعلل سازمان حمايت از مصرف كنندگان در منطقي كردن قيمت فرآورده هاي گوشتي با توجه به شرايط و هزينه هاي توليد، زمينه ورشكستگي و كاهش توليد، واحدهاي صنعتي فرآورده هاي گوشتي را فراهم آورده است./عب

برچسب ها: ماه رمضان ، گوشت ، صنعت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.