سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یاسوج /

مصرف گیاهان خام خطر ابتلا به "هلیکوباکترپیلوری" را به همراه دارد

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: بر اساس مطالعات اپیدمیولوژیک، افرادی که از گیاهان خام استفاده می کنند، بیشتر در معرض آلودگی به "هلیکوباکترپیلوری" بوده و اگر باکتری برای چند روز در مواد غذایی سرد شده باقی بماند، قادر به ادامه حیات می شود.

سجاد خرم روز در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ، افزود: یکی از شایع ترین راه های انتقال این باکتری، وسایل اندوسکوپی آلوده شناخته شده است که با این روش تهاجمی(invasive)، مسیر عبور عفونت با وسیله تماس پیدا کرده و باکتری به راحتی انتقال می باد.
وی ادامه داد: در بررسی ها مشخص شده است افرادی که از لحاظ اقتصادی وضعیت ضعیفی داشته و در سطح پایین جامعه قرار دارند، بیشتر در معرض ابتلا به این باکتری بوده و پایین بودن سطح بهداشت، سواد و تحصیلات فرد نیز می تواند از دیگر متغیرهای موثر در ابتلا به این باکتری باشد.
خرم روز یادآور شد: به طور کلی منابع احتمالی سرایت، آب و غذای آلوده، حیوانات، اشیاء و وسایل درمانی و روش های غیرمستقیم انتقال شناخته شده اند./ب


برچسب ها: یاسوج ، آلودگی ، حیوانات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.