سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ايجاد سازمان نظارت بر اندوخته غذايي ضروري است

ايجاد يك سازمان به منظور نظارت بر اندوخته غذايي و محاسبه مازاد يا كمبود آن در كشور ضروري است.

سيد محمد موسوي مدير عامل شركت تعاوني توليدكنندگان فرآورده هاي گوشتي ايران در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: در مقاطعي از سال نوسان عرضه، تقاضا و توليد برخي محصولات موجب افزايش قيمت ها مي شود.

وي با اشاره به اينكه سازمان معيني براي برآورد نياز غذايي كشور وجود ندارد، تصريح كرد: ايجاد يك سازمان به منظور نظارت بر اندوخته مواد غذايي و برآورد آن در روزها و ماه هاي آينده كشور ضروري است، چرا كه بايد بدانيم اندوخته غذايي موجود براي مصرف چند روز يا ماه در كشور كافي است و در صورتي كه ميزان اندوخته غذايي مازاد بر ميزان نياز است مي توان آن را صادر و در صورت كمبود اندوخته غذايي براي واردات اقدام كرد.

موسوي خاطر نشان كرد: تاكنون طرح هاي زيادي در مورد ايجاد سازمان نظارت بر مواد غذايي ارائه دادم اما توجهي به اين طرح ها صورت نگرفته است./عب

برچسب ها: فرآورده ، عرضه ، قیمت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.