سيد محمد موسوي مدير عامل شركت تعاوني توليدكنندگان فرآورده هاي گوشتي ايران در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: در مقاطعي از سال نوسان عرضه، تقاضا و توليد برخي محصولات موجب افزايش قيمت ها مي شود.
وي با اشاره به اينكه سازمان معيني براي برآورد نياز غذايي كشور وجود ندارد، تصريح كرد: ايجاد يك سازمان به منظور نظارت بر اندوخته مواد غذايي و برآورد آن در روزها و ماه هاي آينده كشور ضروري است، چرا كه بايد بدانيم اندوخته غذايي موجود براي مصرف چند روز يا ماه در كشور كافي است و در صورتي كه ميزان اندوخته غذايي مازاد بر ميزان نياز است مي توان آن را صادر و در صورت كمبود اندوخته غذايي براي واردات اقدام كرد.
موسوي خاطر نشان كرد: تاكنون طرح هاي زيادي در مورد ايجاد سازمان نظارت بر مواد غذايي ارائه دادم اما توجهي به اين طرح ها صورت نگرفته است./عب