سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گیلان/ دانشنامه/علمي

خواص چای سبز

چای سبز خواص ضد سرطان و افسردگی دارد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبر نگاران گیلان چاي سبز پيشگيري كننده از حمله قلبي و سرطان شناخته شده و يك تقويت كننده  بسيار مفيد است. اين چاي داراي خاصيت ضد چربي (از هر نوع آن )و مقوي اعصاب بوده و خاصيت تب بري دارد.

چاي سبز باعث تقويت معده شده و با دفع سموم بدن، نفخ معده را نيز برطرف مي كند . چاي سبز باعث تقويت حافظه شده و براي افراد افسرده يك داروي ضد افسردگي است. زيرا نوشيدن چاي سبز باعث نشاط و سرزندگي مي شود .

پلي فنولهاي چاي سبز فعاليت آميلاز بزاق(آنزيم تجزيه كننده قندها) را مهار مي‌كند. جالب است بدانيد كه چاي بدون داشتن عوارض خطرناك داروهاي كاهنده وزن ميتواند موجب كاهش وزن، اندازه دور كمر و تري گليسريد خون مبتلايان به چاقي شود
عصاره برگ چاي سبز داراي اثرات ضد ميكروبي است و از ايجاد پلاك و پوسيدگي دندان جلوگيري مي‌كند.
دانشمندان ماده اي شيميايي را در چاي سبز شناسايي كردند كه در حفاظت از قلب در برابر آسيب هاي مختلف موثر است.
چاي سبز علاوه بر داشتن ويتامين هاي A و C ، باعث كاهش كلسترول در خون نيز مي شود كه اين موضوع خطر احتمال حمله قلبي و امراضي از اين قبيل را پايين مي آورد.
كاتچين موجود در چاي سبز، فعاليت آنزيم ليپاز را (آنزيم مسئول هضم چربي ها) در لوزالمعده مهار مي كند، در نتيجه، شكستن چربي با سرعت بسيار كمي صورت مي گيرد و چربي خون با سرعت كمي بالا مي رود.
با توجه به اين كه افزايش تري گليسيريد خون بعد از مصرف هر وعده غذايي يك عامل خطر در بروز بيماري قلبي است ، مصرف چاي سبز در بين وعده هاي غذايي روشي مناسب جهت كاهش تري گليسيريد خون است.
مصرف نيم تا 5/2 فنجان چاي سبز در روز احتمال بروز پُرفشاري خون را تا 46 درصد كاهش مي دهد.
چاي سبز قادر است از عوارض ناشي از ديابت مانند آب مرواريد و بيماري هاي كليوي به طور معجزه آسايي جلوگيري كند. چاي سبز با مهار كردن فعاليت آنزيم آميلاز بزاق و روده كه مسئول هضم نشاسته است، باعث مي شود كه نشاسته با سرعت آهسته تري بشكند و در نتيجه قند خون با سرعت كمي بالا برود.
مصرف بيش از حد چاي سبز و بعضي از عصاره هاي آن بخاطر کافئینی که در آن وجود دارد برای افرادي كه داراي بيماري فشار چشم هستند ویا از بیماری میگرن رنج می برند می تواند عوارض نا مطلوبی بهمره داشته باشد .
براي معطر كردن چاي مي توان به آن مقداري گل ياس، گل سرخ، گل بهار نارنج، نعنا، هل، ليمويخشك یا آب لیموی تازه ، چند پر زعفران( بسته به علاقه و ذائقه ) اضافه كرد/س

 

 



 





 

برچسب ها: دانشنامه ، خواص ، چای سبز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.