سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

میوه و سبزیجات خطر ابتلا به سرطان را در مردان کاهش می‌دهد

نتایج یک پژوهش ژاپنی نشان می‌دهد که مصرف میوه و سبزیجات بیشتر خطر نوعی از سرطان ازوفاژ یا همان سرطان مری را کاهش می‌دهد.

 

به گزارش خبرنگار  باشگاه خبرنگاران اراک ، این خبر خوبی برای آقایان عاشق مواد غذایی سبز به شمار می‌رود. سرطان ازوفاژ یا همان سرطان مری بیماری‌ای است که در قسمتی از دستگاه گوارش اتفاق می‌افتد که حلق را به معده متصل می‌سازد.

محققان طی پژوهشی ، شرکت کننده‌ها را به 3 دسته تقسیم کرده و مشاهده کردند خطر ابتلا به این سرطان در افرادی که میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کرده‌اند در مقایسه با افرادی که سهم کمتری به این مواد غذایی اختصاص داده‌اند به نصف رسیده است.

محققان معتقدند که افزایش مصرف میوه و سبزیجات و مصرف 100 گرم از این مواد غذایی در روز می‌تواند اثرات این سرطان را به میزان 11 درصد کاهش دهد. نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که مصرف سبزیجات و به ویژه سبزیجات خانواده‌ی گیاهان چلیپایی مثل تربچه و انواع کلم‌ها می‌تواند از ابتلا به سرطان ازوفاژ پیشگیری کند.

خطر ابتلا به این سرطان در افرادی که میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کرده‌اند.

در مقایسه با افرادی که سهم کمتری به این مواد غذایی اختصاص داده‌اند به نصف رسیده است.

به عقیده‌ی این پژوهشگران داشتن تغذیه‌ای سرشار از میوه و سبزیجات می‌تواند حتی در مردهای سیگاری نیز خطر ابتلا به این بیماری را به میزان 30 درصد کاهش دهد. البته محققان تاکید می‌کنند که مصرف میوه و سبزیجات به اندازه‌ی ترک سیگار و مشروبات الکلی نمی‌تواند به سلامتی انسان کمک کند.

نتایج تحقیقات دیگر نشان می‌دهد مردانی که بروکلی بیشتری مصرف می‌کنند کمتر در معرض سرطان پروستات و بیماری‌های مزمن دیگر قرار می‌گیرند.

پس آقایان عزیز تا می‌توانید میوه و سبزیجات به خصوص کلم میل کنید./س
برچسب ها: میوه و سبزی ، سرطان ، کاهش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.