سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بيانيه جامعه اسلامی علوم پزشکی شیراز

خانم سوچي! با اين سکوت آیندگان جایزه صلح نوبل شما را سیاسی و دروغین قلمداد مي‌کنند

جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در اعتراض به كشتار مسلمانان ميانمار توسط دولت بودايي آن كشور بيانيه‌اي را منتشر كرد.

به گزارش حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در اعتراض به کشتار وحشیانه مسلمانان میانمار، نامه‌ای اعتراض آميز به آنگ‌سان سوچی، نماینده مردم میانمار در مجلس منتشر‌ و‌ خواستار رسيدگي وضعيت دردناك مسلمانان اين کشور شدند.

متن نامه بد‌‌‌‌‌‌‌‌ين‌شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

لاَّ يُحِبُّ اللّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوَءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلاَّ مَن ظُلِمَ وَكَانَ اللّه‌سَمِيعًا عَلِيمًا

خدا بلند کردن صدا را به بدگويی دوست ندارد ، مگر از آن کس که به او، ستمی شده باشد، و خدا شنوا و داناست

خانم آنگ سان سوچی؛ نماینده مردم کشور میانمار و برنده جایزه صلح نوبل

انسان ها با هر اعتقاد و متعلق به هر قومیتی که باشند، با هر رنگ و نژادی حقوقشان محترم است. اقلیت نمی تواند مانع از اجرای حقوق انسانی افراد باشد.شما که برنده جایزه صلح نوبل هستيد و در عرصه دفاع از حقوق بشر فعالیت های بسیاری داشته اید، این مطالب را به خوبی می‌دانید و از آن آگاهی دارید.

چندی پیش خبر حمله وحشیانه و تجاوز بی رحمانه بودائیان تندرو به خانه و کاشانه‌ مسلمانان مظلوم ایالت راخین میانمار منتشر شد. اگر چه این خبر در رسانه های وابسته به صهیونیست بین الملل انعکاسی نداشت؛ اما عکس‌های انتشار یافته از مسلمانان کشته شده و اجساد سوخته آنان دل هر انسان صاحب وجدانی را به درد می آورد.

نماینده مجلس کشور میانمار

اظهار نظر اخیرتان درباه حفظ حقوق اقلیت‌های دینی و قومی در مجلس کشورتان جای خوشحالی داشت، اما جایگاه رهبری شما در احزاب سیاسی میانمار و شناخته شدن چهره شما در رسانه‌ها به عنوان یک مدافع حقوق بشر تعجب و حیرت افکار عمومی مردم جهان را برانگیخته است؛ چرا که چنین واکنش ضعیف و موضع گیری بی رنگ از سوی فردی که چندین سال در حصر خانگی به سر برده و از او به عنوان مخالف حکومت نظامی برمه یاد می شود بعید است.

خانم سوچی

چگونه می توان حقوق مسلمانانی که در حدود یک میلیون نفر تخمین زده می‌شوند را نادیده انگاشت؟ چگونه می توان به بودائیان جنایتکار اجازه داد تا هزاران خانه را آتش بکشند و مردم بی‌گناه را بسوزانند؟چگونه رئیس‌جمهور آن کشور وقیحانه 800هزار انسان مسلمان را شهروند کشور میانمار محسوب نکرده و چراغ سبز این جنایت آشکار را نشان داده است؟چطورشما و دوستان آمریکایی‌و اروپایی تان‌ که ادعای حمایت از حقوق بشرشان عالم را فراگرفته در برابر این حادثه رقت برانگیز مهر سکوت بر دهان زده ايد؟

خانم سوچی

ضمن ابراز تأسف از این رویداد هولناک،از شما درخواست داریم به سرعت با همکاری نهادهای صلح و امداد بین المللی به وضعیت وخیم آوارگان مسلمان کشور میانمار رسیدگی و با قاطعیت عاملین ارتکاب این جنایت و نسل کشی آشکار را محاکمه كنید. امید داریم مواضع شما صریح‌ تر و محکم‌تر از گذشته باشد تا آیندگان تاریخ جایزه صلح نوبل شما را سیاسی و دروغین قلمداد نكنند.

انتهاي پيام/ر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.