سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نوشابه باعث كاهش ارزش غذايي شير مادر می شود

نوشابه علاوه بر عوارضی همچون پوكي استخوان، ديابت، كم خوني، چاقي، بيماري هاي قلبي عروقي و نارسايي هاي كليوي و سرطان، در صورت مصرف زیاد در دوران شیردهی، سبب کاهش ارزش غذایی شیر مادر می شود.

به گزارش گروه علمی، پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دکتر نوید عطار، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن بیان این مطلب گفت: مواد موجود در نوشابه باعث كاهش يا حتي مانع جذب آهن مي شود و زمينه را براي بروز كم خوني آماده مي كند.

دکتر نوید عطار افزود: اين عارضه مي تواند به ويژه در گروه هاي سني كه نيازمند آهن هستند مانند كودكان، زنان و دختران مشكلات جدي ايجاد كند.

وی افزود: همچنین آسپارتام موجود در نوشابه هاي رژيمي اشتها آور است و باعث مصرف بيشتر غذا و در نتيجه چاقي مي شود.

دکتر عطار اظهار داشت: جايگزيني نوشابه با ماءالشعير گازدار شيرين نيز اصلا صحيح نيست، چراکه ماءالشعير داراي خاصيت و مناسب بايد تلخ مزه و بدون شكر باشد.

وی خاطر نشان کرد: دوغ نیز بايد كم نمك و بدون گاز باشد چرا كه گاز آن مانند گاز نوشابه باعث سوء هاضمه و اختلالات گوارشي مي شود./ح
برچسب ها: نوشابه ، شیرمادر ، کم خونی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.