سمانه عزیزی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ، با بیان اینکه افراط در مواد نشاسته ای مانند نان، ماکارونی و سیب زمینی به افزایش تری گلیسیرید خون می انجامد، افزود: لازم است افراد مبتلا به چربی خون بالا از افراط در مصرف مواد نشاسته ای پرهیز کرده و غذاهای حاوی فیبر مانند غلات سبوس دار، حبوبات و سبزیجات را جایگزین نمایند.
وی ادامه داد: گاهی مشاهده می شود بسیاری از افراد، پس از ماه مبارک رمضان دچار افزایش چربی خون شده و یکی از مهم ترین علل آن، زیاده روی در مصرف زولبیا، بامیه و شیرینی هایی از این قبیل است که تنها حاوی کالری بوده و ارزش غذایی ندارند.
عزیزی توصیه کرد: بهتر است قندهای طبیعی مانند خرما و کشمش، جایگزین این شیرینی ها شده، از مصرف فست فودها و مواد غذایی تهیه شده از روغن های نباتی جامد پرهیز نموده و استفاده از غذاهای بخارپز، آب پز و کباب شده را در اولویت قرار داد./س