مديرعامل شركت تعاوني توليدكنندگان فرآورده هاي گوشتي ايران اعلام كرد؛
سيد محمد موسوي مديرعامل شركت تعاوني توليدكنندگان فرآورده هاي گوشتي كشور در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با بيان اين مطلب افزود: حدود 300 كارخانه صنايع فرآورده هاي گوشتي در كشور وجود دارد كه روزانه حدود 6.5 ميليون وعده غذايي در اين كارخانجات توليد مي شود.
وي با اشاره به اينكه قيمت گوشت در كشور افزايش يافته گفت: با توجه به برنامه ريزي هاي انجام شده براي گوشت هاي وارداتي در نظر داريم تا براي كساني كه استطاعت مالي خريد گوشت ندارند فرآورده هاي گوشتي نظير سوسيس، كالباس، همبرگر و... توليد كنيم.
موسوي با بيان اينكه 60 درصد از 6.5 ميليون وعده غذايي توليد شده در روز توسط كارخانجات فرآورده هاي گوشتي در اماكن غذاخوري و ساندويچي ها و 40 درصد آن در سبد خانوار قرار دارد./عب