سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیت الله‌ امامی كاشانی:

كشتار مسلمانان مقابله با اسلام و بیداری اسلامی است/ ما بايد روزه و نماز را در خود مجسم سازیم

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به بیداری اسلامی و جوشش مسلمانان در بسیاری از كشورها گفت: در مقابل این بیداری‌ها،‌ مردم مظلوم مسلمان را می‌كشند؛ در واقع دشمن در مقابله با اسلام، بیداری اسلامی و جمهوری اسلامی ایران حركت می‌كند

به گزارش باشگاه خبرنگاران، آیت‌الله محمد امامی كاشانی امروز در خطبه دوم نماز جمعه تهران با تاكید بر اینكه وضعیت كنونی در جهان در شرایط بسیار خطرناكی قرار دارد، گفت:‌ وظایف این است كه بر اساس تذكرات رهبر معظم انقلاب در هر موضوعی ملت ایران به گونه‌ای حركت كند كه به نظام عدل، امید و آرمان واقعی كه جهان بشریت دارد؛ برسد.

وی به بیداری اسلامی و جوشش مسلمانان در بسیاری از كشورها از جمله بحرین برای رسیدن به سرمنزل مقصود اشاره كرد و گفت: در مقابل این بیداری‌ها،‌ مردم مظلوم مسلمان را می‌كشند؛ در واقع دشمن در مقابله با اسلام، بیداری اسلامی و جمهوری اسلامی ایران حركت می‌كند، براي مثال ما مي‌بينيم دشمنان ملت سوریه را احاطه كرده‌اند و اميدوارم مردم سوریه با درایت از توطئه‌های دشمنان خود نجات یابند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به دیدار اخیر مسوولان نظام با رهبر معظم انقلاب اشاره كرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در این دیدار بار دیگر به مسایل اقتصادی بویژه حمایت از كار و سرمایه ایرانی تاكید كردند و در اين جلسه رهبر معظم انقلاب 'آرمان‌گرایی واقعی در جامعه اسلامی'‌ را مورد تاكید قرار دادند اما اکنون اين سوال مطرح است که 'آرمانگرایی كجاست و آرمان‌های واقعی كجاست؟ و ساز و كار آنها چیست؟ و اين درحاليست که بخشی از این آرمان‌ها مطالبه امت، جامعه اسلامی و انقلاب اسلامی است.

آیت الله امامی كاشانی با اشاره به توجه به مسایل اخلاقی در جامعه ؛ گفت:‌ مسایل اخلاقی و امنیت اخلاقی كه دارای اهمیت زیادی است، در جامعه زیاد شده و به همه كشورهای اسلامی نیز سرایت كرده است.

وی با بیان روایتی از ترسیم دوران امام عصر (عج) گفت: در آن زمان نیازهای مردم رفع شده دیگر كسی به مال دیگران نگاه نمی‌كند؛ از سوی دیگر دامن‌ها پاكیزه است که این حقیقیت‌ها در نتیجه آرمان‌گرایی حقیقی رخ خواهد داد لذا جامعه زنان باید در مسیر تقوا، عفت و پاكی قرار گیرد.

خطیب موقت نماز جمعه تهران در ادامه با بیان بخشی از بیانات حضرت علی (ع) در نهج‌البلاغه گفت: حضرت علی (ع) در توصیه‌های خود به مالك اشتر می‌گوید كه تجار را برای اینكه تجارت در مصر خوب باشد و جامعه اسلامی بتواند به جامعه‌ای زنده تبدیل شود، باید حمایت كنی.

وی همچنین افزود: حضرت علی(ع) در توصیه‌های خود به مالك اشتر تاكید دارد، به نحوی مراقبت شود تا كالا به قیمت گران به مردم فروخته نشود تا مردم در رفاه باشند؛ درواقع به نحوی اقدام كند تا در خرید و فروش عدالت به نحو كامل برقرار شود و در توصیه‌های حضرت علی (ع) به مالك اشتر تاكید شده كه اگر در خرید و فروش مراقبت نشود در نتیجه ناعدالتی حاكم و كالا احتكار شده و گرانی بوجود می‌آید.

آیت الله امامی كاشانی تاكید كرد: در توصیه‌های حضرت علی‌(ع) تاكید شده كه وظیفه حاكمان است تا در این زمینه نظارت و مراقبت كنند تا ضمن تولید كالای داخلی با قیمت مناسب، از كالای خارجی استفاده نشود و همچنین تولیدات داخلی با كیفیت خوب در خارج از كشور عرضه شود.

وی با طرح این پرسش كه چگونه باید در كشور تولید و سرمایه‌گذاری كرد و به چه چیزی پایبند بود؟ ، افزود: دراین راه اصل مهم تقوا و ایمان است كه باید به سرمایه‌گذاری در كشور پایبند بود؛ در عین حال حاكمان مراقبت كنند تا كالا با كیفیت خوب تولید و به قیمت مناسب به مردم عرضه شود.

وی با تاكید بر اینكه این مساله پایه عظمت نظام اسلامی است، افزود:‌ پایه‌های اخلاقی و سیاسی بازوهای هستند كه باید به صورت واقعی باشند و باید ساز و كار حكومت اسلامی به سمتی حركت كند كه حضرت علی(ع) به آن تاكید كرده است.

وی با بیان اینكه باید جامعه را از نظر اقتصاد و مسایل سیاسی به درستی ساخت، گفت: با توجه به اینكه اكنون استكبار از هر سو اطراف امت اسلام را فراگرفته است،‌ باید در این خصوص دقت بیشتری شود. 

بر اساس اين گزارش امامی كاشانی در خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینكه تعبیر روزه به صبر از آن جهت است كه آدمی در خود مقاومت ایجاد كند، اظهار داشت: تمرین برای امساك از خوردن و آشامیدن در ماه رمضان در حقیقت نوعی ورزش است اما باید توجه داشت كه علاوه بر این، انسان در ماه صیام در برابر قانون الهی قرار می گیرد.

وی با بیان اینكه صوم و روزه در روایات به صبر تعبیر شده است، افزود: یك سلسله اموری به دلیل ماه مبارك رمضان انسان از آنها منع شده اما در عین حال همین موارد در دیگر ماه‌های سال جایز است.

خطیب جمعه موقت تهران اظهار داشت: یكی از اثرات روزه آن است كه عكس و تصویر نماز، روزه، حلال و حرام در وجود آدمی نقش می بندد و اگر فردی نتواند روزه بگیرد می تواند به واسطه بهره گیری از شب های قدر، دعاها و نمازهای وارده، از فواید این ماه بهره‌مند شده و به انسانی ارزشمند تبدیل شود.

امامی كاشانی اضافه كرد: ماه مبارك رمضان یك حقیقت قرآنی است كه در این كتاب الهی به آن اشاره شده از این رو تمام زیبایی های این ماه باید در دل و جان انسان اثر بگذارد.

وی از حضرت علی (ع) به عنوان یك انسان كامل نام برد و بیان داشت: ما باید خانه دل خود را در مقابل خانه روزه قرار داده و روزه و نماز را در خود مجسم سازیم آن هنگام است كه می توان به لطف و رحمت خداوند به واسطه استغفار و قرائت قرآن امیدوار بود.

انتهاي پيام/ب2


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.