سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دالایی‌لاما و دريافت بودجه‌هاي كلان از آمريكا و اسرائيل/

آيا نسل كشي مسلمانان در ميانمار برنامه‌اي آمريكايي-صهيونيستي است؟

دالایی لامای چهاردهم در حالی نسبت به کشتار مسلمانان میانمار سکوت کامل اختیار کرده که خود را حامی صلح دانسته و یک بار هم از دست دوستان آمریکایی و صهیونیست خود جایزه صلح نوبل را دریافت کرده است.

به گزارش سرویس بین الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری‌ها؛دالایی لامای چهاردهم در حالی نسبت به کشتار مسلمانان میانمار سکوت کامل اختیار کرده است که خود را حامی صلح دانسته و یک بار هم از دست دوستان آمریکایی و صهیونیست خود جایزه صلح نوبل را دریافت کرده است. در این مقاله به چهره واقعی دالایی لامای چهاردهم در ورای لقای مذهبی او پرداخته و نگاهی به روابط سیاسی او با سازمان جاسوسي-تروريستي سیا و رژیم صهیونیستی خواهیم انداخت. 

تنزین گیاتسو ،(Tenzin Gyatso)چهاردهمین دالایی لامای تبت است. دالایی لاماها بانفوذترین چهره در دودمان گلوپا (Gelugpa) در میان بودایی‌های تبتی هستند. دالایی در زبان مغولی به معنای اقیانوس است. لاما نیز یک کلمه سانسکریتی به معنای استاد مذهبی می‌باشد. بدین ترتیب دالایی لاما به معنای "استاد اقیانوسی"ٰ به معنای "استادی که از نظر معنوی به مانند اقیانوس عمیق است" می‌باشد. البته دالایی لامای چهاردهم توانسته است کنترل سایر دودمان‌ها را بدست گیرد. وی در سال 1989 برنده جایزه صلح نوبل شد و تلاش‌های زیادی در جهت جدایی تبت از چین انجام داده است.تبتی‌ها بر اساس سنت خود بر این باور هستند که دالایی لاما تناسخ پیشینیان خود و مظهر "بودیستاوای مهربان" (Bodhisattva of Compassion) است.

 دالایی لاما با استفاده از واژگانی مانند صلح،دوستی و آرامش، خود را به اصطلاح صلح دوست معرفی می‌کند، اما آنچه که در رسانه‌های غربی مورد اشاره قرار نمی‌گیرند ارتباطات گسترده وی با شبه‌ نظامیان جدایی‌طلب تبت طی دهه‌های گذشته و همچنین پیوند نزدیک او با سازمان جاسوسی آمريكا، سیا است.

دالایی لاما دورغ‌هاي زيادي می‌گويد كه ادعای صلح‌طلب بودن بزرگ‌ترين ‌انها است. واقعیت این است که از اواسط دهه 1950 تا اواسط دهه 1970 یک جنبش مسلحانه تبتی وجود داشت که توسط سازمان سیا مورد حمایت قرار می‌گرفت.

بر اساس یکی از اسناد وزارت امور خارجه به تاریخ 9 ژانویه 1964، دولت آمریکا حمایت‌های مالی گسترده‌ای را به شبه ‌نظامیان و همچنین شخص دالایی لاما اختصاص می‌دهد. در این سند می‌خوانیم:

"برنامه "فعالیت تبت" سازمان سیا شامل اقدامات سیاسی، تبلیغات و اقدامات شبه‌نظامی می‌شود. هزینه "برنامه تبت" در سال مالی 1964 را با ارقام تقریبی به شرح زیر می‌توان بیان نمود:

1. حمایت از 2100 شبه‌نظامی تبتی مستقر در نپال – 500/000 دلار

2. کمک هزینه به دالایی لاما – 180/000 دلار

3. هزینه‌های تجهیزات، حمل و نقل، نصب، اجراء و آموزش – 225/000 دلار

4. هزینه‌های اداره اردوگاه آموزشی مخفی در کلورادو – 400/000 دلار

5. خانه‌های شهروندان تبتي در نیویورک، ژنو و غیره – 75/000 دلار

6. حمل و نقل هوایی نیروهای تبتی آموزش دیده از کلرادو به هندوستان – 185/000

7. هزینه‌های متفرقه (هزینه‌های اجرایی تجهیزات و تدارکات برای گروه‌های شناسایی...) – 125/000 دلار

8. برنامه آموزشی برای 20 نفر از افسران رده پایین تبتی – 45/000 دلار

دالایی لاما در اسرائیل

دالایی لاما در سال 2009 میلادی به سرزمين‌هاي اشغالي سفر كرد و قبل از دیدار با اولمرت به یک مراسم عبادی دعوت شد که در این مراسم شرکت کرد. او با کلاه خاخامی در مقابل دیوار "توبه یا ندبه" در اورشلیم، پایتخت فلسطین اشغالی تعظیم کرد این عمل بدین معنا است که وی رسماً اعلام کرده عضوی از جامعه صهیونیسم جهانی است.

گفته می شود، دالایی لاما بعد از تعظیم در مقابل دیوار ندبه به دیدار اولمرت رفت و اولمرت ده هزار دلار با عنوان کمک به خیرین به وی عطا کرد. همچنین شخصیت‌های صاحب مقام اسرائیل چندین لوح تقدیر به وی دادند.

نقش دالايي لاما در كشتار مسلمانان

بوداییان میانمار ارتباط عمیقی با دالایی لاما دارند و خود را مطیع او می‌دانند و کشتار جمعی مسلمانان توسط آنها که یک نسل کشی تاریخی است را در بایکوت کامل خبری رسانه‌های غربی به انجام می‌رسانند. این اتفاق که محدود به یک نزاع فرقه‌ای نبوده، در راستای فرامین آمریکا به دالایی لاما و تلاش دولت میانمار برای اصلاحات مد نظر امریکا، پس از سفر کلینتون به این کشور اتفاق افتاده است.

دولت میانمار همچنین به صورت رسمی دستور داد که مسلمانان دیگر حق بنا کردن مساجد جدید یا ترمیم مساجد قدیمی را ندارند. همین مصوبه کافی بود تا افراطیون بودایی و هندی نزدیک به ۷۲ مسجد را ویران کنند. خشونت‌ها به دنبال حمله به یک اتوبوس حامل مسلمانان در استان راخین کلید خورد و ‍پس از آن از ابتدای فوریه گروه‌های افراطی بودایی، با حمایت و همراهی پلیس و ارتش دست به کشتار گسترده و آتش زدن دهکده‌ها و مساجد و فراری دادن مسلمانان زدند. دولت میانمار در اقدامی هماهنگ از ورود گروه‌های امدادی و رسانه‌های بین المللی به این منطقه جلوگیری کرد و در سکوت مجامع بین المللی نسل کشی گسترده آغاز شده است که برخی رسانه‌ها آن را نسل كشي واقعی مسلمانان نامیده‌اند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
رضوی
۱۲:۲۴ ۰۶ مرداد ۱۳۹۱
هلوکاست واقعی در میانمار اتفاق افتاده و جامع بین الملل از جمله بان کی مون، کلینتون و سران اعراب مرتجع روی هیتلر و چنگیز خان مغول را سفید نمودند