سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

پایداری واحدهای تولیدی فرآورده های لبنی در سایه ظرفیت سنجی

مدیر صنایع کشاوزری و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: بازاریابی و ظرفیت سنجی برای تولیدات جدید از سوی مدیران فعال واحدهای فرآوری استان احساس می شود.

برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: 60 واحد فرآوری لبنی به روش صنعتی در استان مشغول فعالیت هستند.

وی با عنوان نمودن تعداد واحدهای تولیدی فرآورده های لبنی در استان، تصریح کرد: تامین شیر مورد نیاز برای 100 واحد فرآوری شاید مشکل باشد و این نکته ای است که به صورت درخواستی مبنی بر احتیاط برای فعالیت این واحدها به مقامات استانی اطلاع داده شده است.

مدیر صنایع کشاوزری و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: 40 واحد تولیدی نیز در حین آماده سازی و احداث است.

وی با اشاره ای به شباهت واحدهای تولیدی فرآورده های لبنی یادآور شد: از آنجایی که تولید تمامی این واحدها شبیه است، این شباهت تولیدات واحدهای فرآوری استان را نیز می توان مشکل دیگری در صنایع تبدیلی استان قلمداد نمود.

برنو تاکید کرد: تنوّع فرآورده های لبنی به طور قطع در موفقیّت واحدهای تولیدی تاثیرگذار خواهد بود./س


برچسب ها: پایداری ، تولید ، لبنی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.