نگهدار در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران افزود : استان مازندران با داشتن رتبه نخست تولید جوجه یک روزه و مرغ گوشتی به عنوان قطب پرورش طیور در کشور محسوب میشود.
وی با اشاره به توانمندیهای موجود استان در صنعت طیور گفت : در سه ماهه نخست امسال 24 میلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغ گوشتی در استان، 44 هزار و 417 تن گوشت مرغ آماده طبخ به ارزش 2 میلیارد و 99 میلیون ریال تولید و به بازار مصرف عرضه شد که علاوه بر تامین نیاز مصرف استان، مازاد تولید آن نیز به مقدار27 هزار و 962تن معادل 63 درصد کل تولیدات استان به سایر استانهای کشور به ویژه استان تهران ارسال شد./س