به گزارش
باشگاه خبرنگاران،سنندج/ پورحبیبی گفت: وجود سم در محصول توت فرنگی کردستان یک شایعه است.
وی گفت: توت فرنگی در کردستان به دلیل مصرف کم کود یکی از سالم ترین محصولات سطح کشور است.
وی افزود: توت فرنگی کردستان 80 درصد ارگانیک است و توت فرنگی استان کردستان در سال جاری از رشد 15 درصدی برخوردار بوده است.
مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: دو هزار و 100 هکتار از اراضی این استان زیر کشت محصول توت فرنگی رفته است از این میزان سطح زیر کشت 23 هزار تن توت فرنگی تولید شده است که 70 درصد از این محصول به استان های همجوار صادر شده است.
وی افزود: در حال حاضر 19 دستگاه پروکولینگ در اختیار توت فرنگی کاران کردستان قرار گرفته است که باعث تولید مناسب این محصول می شود./ع