به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران لرستان ' اسفندیار كیانی' افزود: ترمینال مسافربری و مركز سوخت گیری هواپیما، سهولت نشست و برخاست پروازهای ورودی و خروجی و استفاده از سیستم های ناوبری این فرودگاه برای پروازهای عبوری در این مدت میسر شده است.
وی با بیان اینكه در حال حاضر پروازهای فرودگاه خرم آباد توسط شركت های هواپیمایی جمهوری اسلامی، ماهان، فارس و قشم انجام می شود گفت: بر اساس اعلام اداره كل مراقبت پرواز، پرواز هواپیماهای ایرباس B2 در فرودگاه امكان پذیر است.
وی اظهار داشت: در حال حاضر دستگاه های پیشرفته دیگر به نامهای DVOR مد ل MORU22 وDME مدل با اعتبار بیش از 15 میلیارد ریال از كره جنوبی خریداری شده كه هم اكنون عملیات نصب و راهاندازی این پروژه در حال انجام است.
مدیر عامل فرودگاه خرمآباد تصریح كرد: با نصب دستگاه DVORدر كنار دیگر سیستم های ناوبری مانند ILS، DMEو NDBدر این فرودگاه توان عملیاتی در پذیرش پروازهای ورودی و خروجی و پروازهای عبوری بالا خواهد رفت.
كیانی افزود: سیستم DVOR اطلاعات ناوبری را به گونهای در اختیار خلبان قرار میدهد كه قادر خواهد بود مكان خود را به سهولت در مسیری كه از پیش تعیین شده از نقطهای به نقطه دیگر طی كند و سیگنال های پخش شده از این سیستم كه برای هدایت هواپیما بوده از موانع اطراف اثرپذیری ندارد و موجب افزایش و تقویت ایمنی پروازها میشود.
وی همچنین با بیان اینكه برای افزایش پروازها در فرودگاه خرم آباد مشكلی وجود ندارد، افزایش تعداد پروازها را در گرو ورود جدی بخش خصوصی برشمرد و گفت: سال گذشته 18 هزار مسافر در این فرودگاه جابجا شده است.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استاندار لرستان نیز در این مراسم بر توسعه زیرساخت ها در بخش حمل و نقل تاكید كرد و گفت: یكی از عوامل مهم در جذب سرمایهگذار و توسعه زیرساختها در بخش حمل و نقل است.
' محمد جعفر لرستانی' با انتقاد از اینكه ساعاتی كه برای پروازهای استان در نظر گرفته شده مناسب نیست،افزود: باید به گونهای برنامهریزی شود تا ساعاتی كه برای پروازهای خرمآباد در نظر گرفته میشود ساعاتی باشند كه منجر به جذب تعداد مسافر شود.
وی تصریح كرد: باید پروازهای اماكن زیارتی از جمله عراق، عربستان و سوریه درخور و شایسته مردم ولایی لرستان در فرودگاه خرمآباد مهیا شود./س