سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با کاهش مصرف نمک سرطان معده نگیرید

بنا به گزارش WCRF صندوق جهانی تحقیقات سرطان کاهش مصرف غذاهای پرنمک موجب کاهش ابتلا به سرطان معده می شود.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از SKY news اسکای نیوز پژوهشگران دریافتند که اگر مصرف صحیح روزانه نمک رعایت شود یکی از هفت مورد سرطان معده قابل پیشگیری خواهد بود.

این پژوهش ها نشان داد که مردم روزانه 8/6 گرم نمک مصرف می کنند که بیش از میزان استاندارد است.

مصرف بیش از اندازه نمک می تواند باعث بیماری قلبی، سکته مغزی، فشار خون و سرطان می شود.

در بریتانیا حدود 6 هزار مورد سرطان معده در سال گزارش می شود.

مدیر wcrf، کیت مندوزا تاکید کرد: درمان سرطان معده بسیار مشکل است زیرا در زمانی متوجه آن می شویم که بسیار پیشرفته شده است.

به گفته وی تغییر شیوه زندگی و کاهش مصرف نمک و خوردن سبزیجات و میوه می تواند از ابتلا به سرطان جلوگیری کند.

براساس بررسی های WCRF اگر افراد 6 گرم نمک در روز مصرف کنند می توان از 14 درصد ابتلا به سرطان یعنی از حدود 800 مورد جلوگیری کرد.

بر همین اساس صندوق جهانی تحقیقات سرطان چراغ راهنمایی را تولید کرده است. قرمز برای غذاهای پرنمک، زرد برای نمک مناسب، و سبز برای غذاهای کم نمک این سازمان پیشنهاد کرده است که تولید کنندگان مواد غذایی از این برچسب چراغ راهنمایی بر روی محصولات خود استفاده کنند./ح

 
برچسب ها: نمک ، سرطان ، معده
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.