سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پيشگيري از سرطان لوزالمعده با مصرف ماهي و مغزها

رژيم غذايي سرشار از ماهي و مغزها احتمال ابتلا به سرطان لوزالمعده را کاهش مي دهد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، بر اساس تحقيقات انجام شده، رژيم غذايي سرشار از ماهي، مغزها و سبزيجات احتمال ابتلا به سرطان لوزالمعده را تا ميزان 2 سوم کاهش مي دهد.



 دراين تحقيقات دانشمندان دريافتند افرادي که ويتامين C، E و ماده معدني سلنيوم که در مغزها وجود دارد را از رژيم غذايي خود دريافت مي کنند، 67 درصد کمتر از ديگر افراد به سرطان لوزالمعده مبتلا مي شوند. همچنين ثابت شده است که آنتي اکسيدان ها يکي از هر 12 مورد سرطان را کاهش مي دهند.
سرطان لوزالمعده سالانه 6 هزار و 500 نفر را مبتلا مي کند و شناسايي آن از هر نوع سرطان ديگر سخت تر است که تنها 3 درصد از بيماران تا 5 سال پس از شروع علائم زنده مي مانند./ع ل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۱۳ ۱۲ آبان ۱۳۹۶
پدره من ماهی میخورد بهتر شد